MESKİ’DEN DEV TRANSFER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’DEN DEV TRANSFER!


 

Emek ve demokrasi savunuculuğunun Mersin’deki önde gelen isimlerinden olan Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Başkanı Seyfettin Atar, TRT’deki görevinden ayrılarak MESKİ’ye transfer oldu!

Hediye Eroğlu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart seçimlerinin ardından yeni yönetimin kendi ekibini kurma çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda son olarak MESKİ’ye dev bir transfer gerçekleştirildi.

MERSİNLİLER’DEN TRANSFERE TAM NOT!

Yaptığı başarılı çalışmalarla Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı, emek ve demokrasi savunuculuğunun önde gelen isimlerinden Seyfettin Atar, TRT’deki 25 yıllık mesaisinin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’ne geçiş yaptı.

Daha çok eksik ve aksaklıklarla gündeme gelen, vatandaşın hizmet memnuniyeti anketinde son sıralarda yer alan MESKİ’de değişimin önemli işaretlerinden olan Araştırma _Geliştirme (AR-Ge) Dairesi Başkanlığı’nın kurulması memnuniyetle karşılanırken, bu birimin başına Seyfettin Atar gibi bu alanda uzman bir ismin getirilmesi ile takdir topladı.

 

“KENTİMİZ İÇİN DAHA FAZLA KATMA DEĞER ÜRETME OLANAKLARI ELDE EDECEĞİMİ UMUT EDİYORUM”

Atar da, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “1994 yılında Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak göreve başladığım TRT‘deki iş hayatımı, çalışma arkadaşlarımdan ayrılmanın burukluğu ile noktalamış bulunmaktayım. Her bitiş yeni bir başlangıcın kapısını araladığı gibi TRT kariyerimin tamamlanması ile birlikte 2019 yılı Mayıs ayından itibaren MESKİ Genel Müdürlüğü ARGE Daire Başkanlığı’nda göreve atanmış bulunmaktayım. Bu kurumda, çalışmalarımla mesleğimiz adına kentimiz için daha fazla katma değer üretme olanakları elde edeceğimi umut ediyorum.

TRT’deki çalışma arkadaşlarıma tüm güzel paylaşımlarımız için teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

MESKİ‘de yeni çalışma arkadaşlarım, şehrimize gönül vermiş insanlar ve siz meslektaşlarımın gücü ve desteği ile nice güzel işlerin altına imza atacak olmanın heyecanı, onuru ve de her zaman olduğu gibi TMMOB üyesi olmanın gururu ve bilinci içerisinde yoluma devam ederken, herkesi gönülden kucaklıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA