ANTMEN: “SOYLU, DÜN NE DİYORSA BUGÜN TERSİNİ SÖYLÜYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANTMEN: “SOYLU, DÜN NE DİYORSA BUGÜN TERSİNİ SÖYLÜYOR”


 

Son dönemde konuşmaları ve uygulamaları sıkça tartışma konusu olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında CHP bir rapor hazırladı.

Haber Merkezi 

Raporu hazırlayan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Süleyman Soylu’nun, siyasette her devrin adamı olmayı nasıl başardığını anlatmak istediğini belirterek “Süleyman Soylu’nun siyasi bir ideolojisi yoktur, siyaseten tutarlı bir düşünce biçimi, yoktur. Siyaseten bir omurgası da yoktur. O gün işine gelen neyse onu söyler ve yapar. Biz de bunu halkımızın gözleri önüne sermek istedik. Geniş bir arşiv taraması yaptık, Soylu’nun aslında kendi deyimiyle ‘pejmürde’ olan siyasal hayatını, dönüşlerini ve sözlerini topluma anlatmak istedik. Çünkü siyaset; seçmene durmadan yalan söyleyen, dün söylediğinin tam tersini yapan, sadece kendi makamını düşünen, güç odakları değiştikçe kendisi de değişen ve devlet gücünü kendi gücü sanan atanmışlardan arınmalı. Türkiye’nin acilen buna ihtiyacı var” dedi. 
CHP’li Vekil Antmen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dün ne dediyse bugün tam tersini yaptığını ve söylediğini belirterek “Biz bir anlamda kronolojik olarak ‘Süleyman Soylu’yu Anlama’ Kılavuzu yaptık. Süleyman Soylu’nun dünden bugüne nasıl evrildiğini ve ne tür şekillerde geldiğini; dün, medya özgürlüğü, demokrasi, ekonomik sorunlar, Kürt Meselesi, ifade ve inanç özgürlüğü, FETÖ hakkında düşüncelerini, AKP ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözleri başta olmak üzere bugün makam ve rant için bunların nasıl tam tersini nasıl yaptığını ve söylediğini ortaya serdik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA