BÜYÜKŞEHİR ALACAĞININ PEŞİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR ALACAĞININ PEŞİNDE!


 

Meclisten istediği borçlanma yetkisini bir türlü alamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediyelerinin kendilerine olan 88 milyon TL’yi aşan düğmeye bastı!

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer. Belediyeyi 3 milyar TL’yi aşan borçla devralması nedeniyle sıkıntılı günler geçirirken, meclisten istediği borçlanma yetkisini bir türlü alamaması nedeniyle farklı formüller uygulamaya başladı. 
Alacaklarının peşine düşen Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerindeki alacakları için de düğmeye bastı. İlçe belediyelerinin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik 88 milyon TL’yi aşan borç için talimat bizzat başkan Vahap Seçer’den geldi. 
Meclisin Eylül ayı toplantısının birinci birleşiminde konuşan Seçer, “Büyükşehir adına alacağım olan ilçe belediyeler var. Bunları mahsup etmek istiyoruz. Bizim hesaplarımız sizlere uygun olmayan hesaplar var. Benim hesaplarıma göre büyükşehirin ilçe belediyelerden alacağı 88 milyon TL. Bunun yanında bir milyon 400 bin TL’de MESKİ’den dolayı alacaklı olan belediyeler var ki bunlarda; Aydıncık, Anamur, Bozyazı ve Gülnar. Biz yazıları gönderdik. Yetkilileri belediyemize gönderin, mahsuplaşalım. Ben borcum var ise ödeyeyim, bizim de alacaklarımızı isteyelim” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA