SEÇER’DEN BOZDOĞAN’A TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER’DEN BOZDOĞAN’A TEPKİ


 

Sık sık partisi ile yaşadığı gerilimle gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, Büyükşehir eleştirisine yanıt geldi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere 100’er bin TL festival desteği vermesini, her ilçenin farklı büyüklükte olduğunu söyleyerek tepki gösteren Bozdoğan’a, partilisi Başkan Seçer’den sitemli yanıt gecikmedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında konuyla ilgili açıklama yapan Seçer, “Tarsus’tan Anamur’a kadar ilçe belediyelerin yapacağı etkinliklerle ilgili 100 bin TL destek verme kararı aldık. Bu karar oylandı ve kabul edildi. 
Ama daha sonra görüyorum bazı belediye başkanları ‘Biz çok büyük bir ilçeyiz, Aydıncık ile biz bir miyiz?’ diyor. Buraya geliyor belediye başkanları, meclis üyeleri. Burada söylemediğinizi dışarıda söylemeyin. Red oyu kullanın. Hem burada kabul oyu kullanacaksınız hem de dışarı çıktıktan sonra farklı uygulamalar olacak. Bu doğru değil. Her ilçeye 100 bin TL yardım yapma kararı meclisten geçti. Bu paralar da önümüzdeki günlerde hesabınıza yatacak” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA