PERDE SIKINTILI AÇILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERDE SIKINTILI AÇILDI!


 

Süper Amatör Lig’de sezon başladı. Geçen sezona bakıldığında bu sezonun kısır geçmesi bekleniyor.

ALİ ŞANLI

Ekonomik krizden dolayı başta kurum takımları olmak üzere birçok takım sahaya çıkmakta zorlanıyorlar. 
Geçen sezon ilk yarıya damga vuran hemen hemen her sezon şampiyonluğa oynayan Toroslar Belediyespor, bu sezon ligde tutunma mücadelesi verecek gibi görünüyor. Geçen sezondan sadece 3 oyuncu ile yoluna devam etmesi, bu sezon daha çok genç oyuncularla yola çıkacak olması Toroslar ekibin hedef küçültmesine neden oldu.
Alt yapısı ile dikkatleri çeken, daha kendi yağı ile kavrulan Akdeniz Belediyespor ise bu sezon dış transferde bir çok oyuncuyu kadrosuna katarak güçlü bir ekip kurdu. Belediyenin el değiştirmesi, Akdeniz Belediyespor’un başına yeni isimlerin gelmesi bakış açısını da değiştirdi. 
Geçen sezon şampiyonluğu çok isteyen ve bu doğrultuda güçlü bir ekip kurmasına rağmen hayal kırıklığı yaratan Tarsus temsilcisi Tarsus Belediyespor’da bu sezon güçlü ekip kuramayarak küçülmeye giden ekiplerden oldu.
İki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) Süper Amatör Lige düşen Anamur temsilcisi de eski günlerine dönme istese de bu isteğine yapılan transferlere bakıldığında çok zor gibi görünüyor. Anamur Belediyespor’da ekonomik krizden en çok etkilenen ekiplerin başında geliyor. Bu sezon güçlü bir ekip kuramayan Anamur Belediyespor bu sezonu da boş geçecek gibi duruyor.
Ekonomik krizin en çok etkilenen takım Gülnar Belediyespor oldu. Hafta sonu ligin başlayacak olmasına rağmen henüz idmanlara başlamayan hatta transfer bile yapamayan Gülnar Belediyespor hafta sonu maça nasıl çıkacağı şimdiden merak konusu oldu. Gülnar Belediyespor Cumartesi günü Mersin’de Yolspor ile karşılaşacak.
İki sezon önce BAL’da fırtına gibi esen Mut İdman Yurdu ise küçülmeye giden ekiplerin başında geliyor. Bu sezon istediği desteği bulamayan Mut temsilcisi sıradan bir ekip kurarak sezonu kurtarmayı düşünüyor.
Lige istediği gibi giriş yapacak olan 2 ekipten biri Silifke Belediyespor görünüyor. Belediye ve Medcem Farikasının destekleri ile yine güçlü bir ekip kuran Silifke temsilcisi şampiyonluğun en büyük adayı olarak duruyor.
Lige hazır olan bir başka ekip de Erdemli Belediyespor oldu. Kadrosunu yenileyen, üst sıralara oynayacak bir ekip kuran Erdemli Belediyespor ligde Silifke Belediyespor’u en çok zorlayacak ekip olarak görünüyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA