AKDENİZ’İN İLK ÖZEL OKULU AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’İN İLK ÖZEL OKULU AÇILDI


 

SERKAN TULTAK

Mersin’in Akdeniz İlçesi, Anadolu Lisesi ve ortaokul kısımları ile ilk özel okuluna kavuştu. Yıllardır sağlık okulları ile Mersin de önemli bir boşluğu kapatan ve başarılara imza atan Şifa Sağlık Meslek Lisesi kurucusu Ferhat Çakıl ve eğitim kadrosu, yeni bir atılım yaparak Akdeniz İlçesinde de Ortaokul ve Anadolulu Lisesinden oluşan Cebir Kolejini açtı.

Açılışta bir konuşma yapan Ferhat Çakıl, sadece eğitim öğretim anlamında akademik hizmet sunmadıklarını, milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştirdiklerini vurguladı.

“SADECE AKADEMİK EĞİTİM VERMİYORUZ…”

Okul tecrübelerini Akdeniz İlçesine de aktarmak istediklerini kaydeden Çakıl şunları söyledi:

“Bize emanet edilen her öğrencimize akademik dersler dışında vatanını, milletini, bayrağını seven bireyler olmalarını sağlayıp, insan olmanın onlara kazandıracağı erdemleri öğretip yetiştireceğiz. Okul tecrübelerimizi Akdeniz ilçesine de taşımak istiyoruz. Bunun için tecrübeli ve iyi bir kadro kurduk. Öğrencilerimiz için, Akdeniz için, Mersin için artık Cebir Koleji var ve biz bunu başarmak için gece gündüz çalışacağız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA