TOROSLAR, HAREKETE GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR, HAREKETE GEÇTİ


 

Her yıl 16- 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’na bu yıl Toroslar Belediyesi de çeşitli etkinliklerle katılıyor.

Haber Merkezi

‘Güvenli Yürüyüş ve Bisiklet Sürme’ temasının işlendiği kampanyaya katılan Toroslar Belediyesi, hafta boyunca düzenleyeceği kutlamaların ilkini bisiklet sürme etkinliği ile başlattı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da, belediye personelleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte Toroslar Belediyesi önünden bisiklet turu atarak, Toroslar İlçe Kaymakamlığı’na kadar pedal çevirdi.
Başkan Yılmaz’ın, belediye personeli, STK Temsilcileri ve Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Şeref Ülgen ile birlikte İlçe trafiğine çıkarma yaptığı bisiklet sürme etkinliği, Toroslar Kaymakamlığı’nda son buldu. 
Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’in de eşlik ettiği programın ardından Çağdaşkent Anadolu Lisesi’ne geçilerek, Toroslar Belediyesi tarafından okula ‘Metal Bisiklet Park Yeri” hediye edildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA