PERDE GOLLÜ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERDE GOLLÜ AÇILDI


 

Mersin spor kamuoyunun merakla beklediği Süper Amatör Lig’de perde bol gollü açıldı.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de perde bol gollü açıldı. Bu sezon takımların sıkıntılı bir giriş yaptığı ligde beklendiği gibi favori takımlar ilk hafta kazanarak, lige 3 puan ile başladı. 34 golün atıldığı ilk haftada 5 ev sahibi kazanırken 1 beraberlik ve 1 deplasman takımı 3 puan alabildi. Haftanın en gollü karşılaşması Erdemli’de oynandı. Erdemli Belediyespor gol olup yağdığı maçta Tarsusgücü’nü 8-2 yendi. Ligin yeni Ekibi Erdemlispor’u 8-1 yenen Akdeniz Belediyespor ise ilk hafta liderlik koltuğuna oturdu.

LİDER AKDENİZ BELEDİYE
Akdeniz Belediyesi’nin el değiştirmesi ile kabuk değiştiren Akdeniz Belediyespor, yaptığı flaş transferlerle zirve yarışında ‘bende varım’ demişti. Spor kamuoyunun merakla beklediği Akdeniz ekibi, Erdemli’de sahne aldı. Lige yeni çıkan Erdemlispor ile karşı karşıya gelen Akdeniz Belediyespor, zayıf rakibine acımadı. İlk yarıda fişi çeken Mavi Beyazlı ekip, devre arasına 3-0’lık skorla girdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Akdeniz Belediyespor ikinci yarıda 5 gol atarak farklı skora imza attı. Ev sahibi ekip ise tek gol atarak lige kötü başlamış oldu 8-1.
Akdeniz Belediyespor  ilk hafta farklı kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Akdeniz Belediyespor haftaya Toroslar Belediyespor’a konuk olacak. Lige farklı mağlubiyet ile başlayan Erdemlispor ise güçlü Silifke Belediyespor ile Silifke’de karşı karşıya gelecek.

FARKLI BAŞLADI
Lider Akdeniz Beledieyspor gibi lige 8 gollü bir giriş yapan Erdemli Belediyespor, Tarsus temsilcisini 8-2 yenerek ilk hafta 2’ncilik koltuğuna oturdu. Ligin yeni ekiplerinden Tarsusgücü’nü Erdemli’de ağırlayan, hedefi şampiyonluk olan Erdemli Belediyespor 8 gol atarak haftayı 3 puanla kapattı. Baştan sona üstün oynayan Erdemli temsilcisi zayıf rakibine gol yağdırarak ikincilik koltuğuna oturdu.
Erdemli Belediyespor haftaya Bölgesel Amatör ligden gelen Mut İdman Yurdu ile Mut’ta karşı karşıya gelecek. İlk hafta 8 gol yiyerek lige kötü başlangıç yapan Tarsusgücü Akdenizgücü ile Tarsus’ta karşılaşacak.

YOL İYİ BAŞLADI
İçel Yolspor sezona sıkıntılı başlayan Gülnar Belediyespor’u ağırladı. Lige girip girmeyeceği ligin başlamasına saatler kala belli olan Gülnar Belediyespor, ilk maçta yediği 3 golle lige mağlubiyet ile başladı 3-0. Sezon hazırlıklarına haftalar önce başlayan İçel Yolspor maçın kontrolünü ilk dakikalarda alarak rakibine nefes alma şansı bırakmadı.
Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Yolspor bulduğu 3 gol ile ilk haftayı 3 puan ile kapattı. Yolspor haftaya Karacailyas Veteranlar’a konuk olacak.Gülnar Belediyespor ise Homurlu 1951 ekibi ile Gülnar’da karşı karşıya gelecek.

ZORLANMADAN KAZANDI
Ligin en büyük şampiyonluk adayı Silifke Belediyespor beklendiği gibi ilk haftayı kazanarak başladı. Tarsus temsilcisi Tarsus Belediyespor ile Silifke’de karşılaşan Silifke ekibi rahat bir maçın ardından 3-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatanlar kervanına katıldı. Silifke Belediyespor ligin ikinci haftasında ligin yeni ekiplerinden olan Erdemlispor’u konuk edecek.  Tarsus Belediyespor ilk hafta yaşadığı puan kaybını telafi etmek için çıkacağı maçta Tarsus’ta Anamur Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

İSTEDİĞİ GİBİ BAŞLAYAMADI
Mersin İdman Yurdu’nun ligden çekilmesi ile 1’nci Amatör ligi Play-Off maçlarında 4’ncü olan Karacailyas Veteranlar, Süper Lig’e ‘merhaba’ demişti. Ligdeki ilk maçında ise Anamur deplasmanın da golle tanışmasına rağmen 3 puan alamadı 3-1.Ev sahibi Anamur Belediyespor’un zaman zaman üstün oynadığı maçta attığı 3 golle maçı 3-1 kazanarak haftayı 3 puan ile kapattı.
Ligin yeni ekibi Karacailyas Veteranlar haftayı mağlubiyet ile kapatmasına rağmen sergilediği futbol ile ileri ki haftalar için umut verdi. Anamur ekibi ligin ikinci haftasında Tarsus Belediyespor’a konuk olacak. Karacailyas Veteranlar’ın ligin ikinci haftasında 3 puan için çıkacağı maçta İçel Yolspor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA