“ÜLKEMİZDEKİ SORUNLAR EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜLEBİLİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÜLKEMİZDEKİ SORUNLAR EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜLEBİLİR”


 

Rotary Kulübü Başkanlık görevine yeni seçilen Burak Bostan, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi

Rotary Kulübü yönetim kurulu üyesi Reşit Can, Ferhat Fazıl Çetin ve Kulüp Sekreteri Berdan Doğan’ın da bulunduğu ziyarette Rotary Kulübü Başkanı Burak Bostan, Mersin Barosu ile kadınlara ve çocuklara yönelik ortak sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istediklerini belirterek,  toplumsal ve çevresel sorunlara yönelik hukuksal mücadele veren Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı ve yönetim kurulunu tebrik etti.
Yeşilboğaz ise, “Ülke sorunlarına sahip çıkmak ve bu yönde sosyal sorumluluk projeleri geliştirmek, hepimizin sorumluluğudur. Ülkemizdeki sorunlar el birliği ile çözülebilir. Sosyal dengesizliğin, adaletsizliğin olduğu yerde denge kurmak, biz hukukçuların ve tüm sivil toplum örgütlerin görevidir. Kadınlarımız ve çocuklarımız için Rotary Kulübü ile ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyarız. Kadınlar ve çocuklar gülmüyorsa, o toplumdaki her kahkaha fazladır” diye konuştu.
Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Yeşilboğaz, Rotary Kulübü Başkanı Burak Bostan’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA