YİĞİT AVUKAT İŞ BAŞINDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİĞİT AVUKAT İŞ BAŞINDA!


 

Mersin’in gelecek vaat eden avukatlarından Emin Yiğit Gökbel’in hukuk bürosu görkemli bir törenle hizmete girdi.

Hediye Eroğlu

Geçmişten günümüze hak arama konusunda her zaman öncül olmuş, günümüze kadar kazanılan hakların mücadelesinde etkin rol almış avukat ordusu güçlenmeye devam ediyor. Son olarak Mersin’in gelecek vaat eden avukatlarından Emin Yiğit Gökbel, mezun olması ile birlikte Mersin halkına hizmet vereceği hukuk bürosunun açılışını geniş katılımlı ve görkemli bir törenle yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel ile İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Emel Gökbel’in oğlu olan Emin Yiğit Gökbel’in hukuk bürosunun açılışına; CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Fatma Dermircioğlu, Genel Sekreter Adana Günbay, Sayman Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyeleri Ece Kovan Demirtaş, Bilgehan Yaşa, avukatlar ve kent protokolü ile davetliler katıldı.

Renkli anların yaşadığı açılışta çok sayıda davetliyi ağırlayan Emin Yiğit Gökbel, tüm davetliler ile yakından ilgilenerek, hedefleri ve çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Milletvekili Antmen, savunmaya bir neferin daha kazandırılmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, Emin Yiğit Gökbel’e çalışmalarında başarılar diledi.  

Baro Başkanı Yeşilboğaz’da, yeni ofisin hayırlı olmasını temenni ederek genç meslektaşına adalet ve başarı dolu bir meslek yaşamı diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA