FESTİVAL İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FESTİVAL İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ


 

Sanat Etkinlikleri Derneği, 19’uncusu planlanan Mersin Uluslararası Müzik Festivali hakkında bilgiler sunmak için Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.

Haber Merkezi

Sanat Etkinlikleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri, bu dönem 01-22 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan, 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali hakkında detaylı bilgiler sunmak için Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu 11 Ekim 2019 Cuma günü saat: 11.00’de makamında ziyaret etti. Festivale hayat verenlerin de yer aldığı ziyarette, başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olmak üzere, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sözkesen, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Cem Bucuge, Abdulkadir Dölek, Deniz Ticaret Odası’nı temsilen Koray Özbenli, Ticaret Borsası’nı temsilen Ercan Güneş, katıldı. Sanat Etkinlileri Derneği ve Merfest Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı’nın, 18 yıldır pek çok kente örnek olacak bir dayanışmayla gerçekleştirilen festivalin önemine değinen konuşmasının ardından, sanat yönetmeni Erdoğan Şanal, gelecek dönem festival değerlendirme ve taslak programı, festival yurtdışı temsilcisi Altay Bayram ise festivalin de üyesi olduğu Avrupa Festivaller Birliği hakkında, bilgiler sundu. Festival sponsorları da olan ve ziyarette bulunarak güç birliği gösteren belediye ve oda başkanları, desteklerinin artarak devam edeceğini belirttiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA