"YILIN ENLERİ " ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"YILIN ENLERİ " ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU


 

7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Yılın Enleri " ödülleri sahiplerini buldu.

ALİ ŞANLI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Yılın Enleri" ödülleri Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde  düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ertaş ile il protokolü üyeleri, spor İl temsilcileri, kulüp başkanları ve ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan sporcu, Antrenör ve takım ve yöneticiler katıldı. Protokol konuşmalarının ardından Mersin Valisi Ali İhsan Su, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ertaş ve protokol üyeleri tarafından ulusal ve uluslararası müsabakalarda şampiyon olan sporcu, antrenör ile kulüp temsilcilerine kupa ve plaketlerinin takdim edilmesinin ardında sona erdi.

BELEDİYE BAŞKANLARINA ÖDÜL

“Yılın Enleri” ödül törenine katılan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’a amatör spora katkılarından dolayı plaket verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA