ATALAY VE ARIKAN’IN ESERLERİ SERGİLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ATALAY VE ARIKAN’IN ESERLERİ SERGİLENİYOR


 

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) ve Mersin Deniz Müzesi iş birliğinde gerçekleştirilen Dorothea Atalay’ın resimleri ve Nihat Arıkan’ın heykellerinden oluşan karma serginin açılışı Mersin Deniz Müzesi’nde yapıldı.

Haber Merkezi

Açılışa Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutan Yardımcısı Yb. Çağın Taşkın, Mersin Deniz Müzesi Komutanı Öğ. Bnb. Gökhan Görkem, Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, MDTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği temsilcileri, Araştırmacı Yazar Nihat Taner ve sanatseverler katıldı. 
Açılışta konuşan Nihat Taner, Mersin’de böyle bir sergi yapmayı istediklerini, MDTO’nun güçlü desteği ile bu arzularını gerçekleştirdiklerini belirterek kültür ve sanata katkıları nedeniyle MDTO yönetimine teşekkürlerini iletti. 
Heykel Sanatçısı Prof. Dr. Nihat Arıkan ise sanatın paylaştıkça güzelleşen bir alan olduğunu vurgulayarak “Yapılanlar paylaşılmazsa, çevrenizde sizinle benzer hisleri paylaşan insanlar yoksa yaptığınızın bir anlamı yok. Ne kadar paylaşabilirseniz işinizden o derece keyif alırsınız” diye konuştu. 
Ressam Dorothea Atalay da sergilenen eserlerin 10 yıllık emeğin ürünü olduğunu belirterek katılan sanatseverlere teşekkür etti. 
Dorothea Atalay’ın doğa ve çiçek temalı resimleri ile Nihat Arıkan’ın seramik ve metal heykellerinin yer aldığı karma sergi 20 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edilebilir. 

  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA