BAŞKAN DİNÇER’İN 21 GÜN SONRA İKİNCİ BÜYÜK ACISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN DİNÇER’İN 21 GÜN SONRA İKİNCİ BÜYÜK ACISI


 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 30 Eylül’de kaybettiği annesi merhume Nazmiye Dinçer’in taziyelerini kabul ederken, merhume annesinin acısı henüz soğumadan yirmi bir gün sonra bu kez de babası Bilgi (Hayrettin) Dinçer’in vefat haberiyle ikinci büyük acıyı yaşadı.

Haber Merkezi

Geçtiğimiz Eylül ayı sonunda annesi merhume Nazmiye Dinçer’i kaybeden Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, henüz annesinin acısı soğumadan bu kez baba acısıyla sarsıldı. Başkan Dinçer annesinin vefatının üzerinden yirmi bir gün sonra babası Bilgi (Hayrettin) Dinçer’i kaybetti.

Yirmi bir gün arayla ikinci büyük acıyı yaşayan Başkan Dinçer’in babası merhum Bilgi (Hayrettin) Dinçer’in naaşı Yavca Mahallesinde Mersin Müftüsü Şaban Kondi’nin kıldığı ve çok sayıda oda başkanı ile sevenlerinin katıldığı cenaze namazı sonrası göz yaşları arasında Yavca mezarlığına defnedildi.

Henüz merhume annesinin acısı soğumadan babasının vefatıyla ikinci büyük acıyı yaşayan Başkan Dinçer, cenazede taziyeleri güçlükle kabul etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA