MAÇ SAATİ BEKLENİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAÇ SAATİ BEKLENİYOR!


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligdeki başarısını Ziraat Türkiye Kupası’na taşımak istiyor.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligdeki başarısını Ziraat Türkiye Kupası’na taşımak istiyor.

Kupada 3’ncü turda 1’nci ligin güçlü ekiplerinden Osmanlıspor’u eleyen Mersin ekibi, 4’ncü turda gözünü Denizlispor’a dikti. Bugün deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu’nda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

İKİ KULVARDA KAZANMAK İSTİYOR

Tam kadro ile Denizli deplasmanına giden Kırmızı Şeytanlar, turu geçeceklerine inanıyor. Ev sahibi Denizlispor ise Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile her iki kulvarda da kazanma serilerini sürdürmek istiyor. Gençlerbirliği karşısında çok kritik 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını anlatan deneyimli teknik adam Özdilek, halen eksiklerinin bulunduğunu ve zamana ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekledi.

Sakatlık nedeniyle 2 haftadır takımdan ayrı kalan golcü Hugo Radollega ise düz koşulara başladı. Kolombiyalı'nın bu hafta da sahadaki yerini alamayacağı bildirildi. Öte yandan Denizlispor'un İçel İdman Yurdu ile oynayacağı maçın bilet fiyatları maraton ve kale arkası 10, kapalı ise 20 TL olarak belirlendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA