AKDENİZLİ TENİSÇİLERDEN BÜYÜK BAŞARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZLİ TENİSÇİLERDEN BÜYÜK BAŞARI


 

Akdeniz’in raketleri, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvası’ndan” 2 kupa ve 1 madalya ile döndü.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan Tenis Kulübü öğrencileri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce, 19-20 ila 26-27 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlediği ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 13+ Yaş Tenis Turnuvası’ndan 2 kupa ve 1 madalya ile döndü.

Toplam 28 sporcunun katıldığı tenis turnuvasında, Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün Uzman Tenis Eğitmeni Cevdet Özdemirtaş’ın yetiştirdiği sporculardan Kahraman Gümüştekin 2’nci grup 1’incisi; Murat Korkmaz 1. Grup 2’ncisi, Selçuk Efe Soylar ise yine 2’nci grup 3’üncüsü olarak turnuvayı tamamladı. Akdenizli Raketler, bu başarıyla birlikte turnuvadan 2 kupa ve 1 madalya ile ayrıldı. Akdeniz’in tenisçileri, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Tenis Federasyonu tarafından birkaç ay önce düzenlenen turnuvalardan da önemli derecelerle dönmüştü.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; turnuvadan madalya ve kupalarla turnuvadan dönen tenis sporcularını ve Tenis Eğitmeni Cevdet Özdemirtaş’ı tebrik etti. Sporun ve sporcunun daima yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Gültak, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı sokağın risklerinden korumak için üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Çocuklarımıza, yılın 12 ayı kesintisiz bir şekilde profesyonel tenis eğitmeni tarafından ücretsiz tenis kursu veriyor, geleceğin raketlerini yetiştiriyoruz. Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı içinde yer alan tenis kortumuzda, bugün itibariyle 6-18 yaş aralığında 65 sporcumuzun katılımıyla ücretsiz tenis eğitimleri devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin, hem yaşam boyu sporlarını yapmalarına imkân sağlıyor, hem de kort tenisini öğretip tenis kültürünü onlara aşılıyoruz” dedi.

Yetiştirdiği tenis kursiyerlerinin kazandığı kupa ve madalyaların; elde ettiği başarıların kendisini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını ifade eden Tenis Eğitmeni Cevdet Özdemirtaş ise; “Bugüne kadar sayısız başarılara imza atan Akdenizli tenis sporcusu gençlerimiz ve çocuklarımız, 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası’ndan da elleri boş dönmeyerek, başarılarına bir yenisini ekledi” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA