ÇUKUROVA’NI RAKÝBÝ RÝGA BASKET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA’NI RAKÝBÝ RÝGA BASKET


 

Haber Merkezi

 

Bu yýl Lig’e umduðu gibi baþlayamayan Çukurova Basketbol, Eruo Lig’de de mücadeleyi sürdürüyor.

Euro Lig’de oynadýðý üç maçtan birini kazanan Mersin ekibi, bugün Servet Tazegül Spor Salonu’nda saat 18.00’de Letonya ekibi Riga ile karþýlaþacak.

Halen 5 numara pozisyonunda yabancý oyuncusu olmayan Çukurova Basketbol, önümüzdeki hafta Milli maç için verilen arayý deðerlendirerek, bu eksikleri kapamaya çalýþacak.

Ýlk olarak 1-2 pozisyonunda oynayan Amerikalý Odyssey Celeste Sýms’i kadrosuna katan Çukurova Basketbol, bir 5 numara pozisyonunda iki yabancý ile daha görüþmelerini sürdürüyor.

Coach Ceyhun Yýldýzoðlu, kýsa sürede toparlanacaklarýna inandýðýný belirterek, “Türk oyuncularýmýzýn tümü genç. Bu bizim için hem avantaj hem dezavantaj. Yabancý eksiðimizi ilk maçlarda fazlasýyla hissettik. Ligde en az iki maçý basit hatalarla kaybettik. Bundan sonra kaybetmeye tahammülümüz yok. Euro Lig’de de yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için Riga karþýsýnda parkeden galibiyetle ayrýlmak zorundayýz. Taraftarýmýzýn da desteðiyle bunu baþaracaðýmýza inanýyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA