YALNIZ KALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YALNIZ KALDI!


 

Mersin Süper Amatör Lig”de 9’ncu haftanın en karlı takımı lider Silifke Belediyespor oldu. Silifke ekibinin Toroslar deplasmanında attığı tek gol, zirve yarışında yalnız kalmasını sağladı.

ALİ ŞANLI

Lider Silifke’nin en yakın takipçileri Erdemli Belediyespor ve Toroslar Belediyespor puan kaybedince zirve yarışında Silifke Belediyespor yalnız kaldı.

Ligde kalma mücadelesinde ise sürpriz galibiyetler hesapları karıştırdı.Alt taraf ta alınan beklenmedik galibiyetler tehlikeli bölgeye bir çok takımın girmesine neden oldu.

LİDER ZORLANDI

Ligin lideri Silifke Belediyespor haftanın önemli maçında güçlü rakibi Toroslar Belediyespor’u maçın bitimine kısa süre kala bulduğu tek golle 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Maçın büyük bölümünde sıkıntılı bir oyun sergileyen Silifke ekibi pozisyon bulmakta zorlandı. Ev sahibi Toroslar Belediyespor ise lider ile puan farkının açılmaması için rakibinin üzerine yüklendi.

Çok istediği golü bulamayan Yeşil Beyazlı ekip oyunun son dakikalarında kalesini gole kapatamayınca 6 puanlık maçı 1-0 kaybetti. Lider Silifke Belediyespor’un 11 puan gerisine düşen Toroslar Belediyespor’un bundan sonraki hedefi Play-Off lar olacak. 6 puan değerindeki maçı 1-0 kazanan lider Silifke Belediyespor en yakın takipçisi Erdemli Belediyespor’a da 6 puan fark atarak zirve yarışında yalnız kaldı.

ERDEMLİ TAKILDI

Zirve yarışından kopmak istemeyen Erdemli Belediyespor evinde oynadığı Homurlu maçına mutlak 3 puan için çıktı. Ligin sürpriz ekibi Komurlu karşısında kötü bir oyun sergileyen Erdemli temsilcisi maçın uzatma bölümünde bulduğu golle 1 puanı kurtardı 1-1.Her iki takımında bol gol pozisyonuna girdiği maçta ilk gol konuk takımdan geldi 0-1. Deplasmanda 1-0 öne geçen Homurlu ekibi zaman zaman gol pozisyonu üretse de 2’nci golü bulamayınca ev sahibini maça ortak etti.

Maçın son yarım saatine baskılı oynayarak giren Erdemli Belediyespor maçın uzatma dakikalarında bulduğu gol ile maça denge getirdi 1-1. Maçta başka gol çıkmayınca her iki takımda puanları paylaşmak zorunda kaldı.Skora en çok üzülen ekip ise Erdemli Belediyespor oldu.Liderin 6 puan gerisine düşen Erdemli temsilcisi  zirve yarışında büyük yara aldı.

YARIŞI BIRAKMIYOR

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ekiplerden olan Akdeniz Belediyespor sezon başında ummadığı mağlubiyetlerle liderin 7 puan gerisine düştü.Farkın açılmasını istemeyen Akdeniz ekibi evinde Anamur Belediyespor’u net skorla 3-0 yenerek zirve inadını sürdürdü.Rahat bir 90 dakika çıkaran Akdeniz Belediyespor arka arkaya bulduğu gollerle 3-0 kazandı.

18 puana ulaşan Mavi Beyazlı ekip zirveden uzaklaşmamış oldu.Hafta içi mesaisinde Mersin Yolspor ile karşılaşacak olan Akdeniz ekibi 4 gün sonra ise Homurlu ile deplasmanda oynayacak.

“KİMSE BEKLEMİYORDU”

Ligde kimsenin şans tanımadığı,lige veda etmesi yüksel takımlardan gözüken Homurlu 1951 spor aldığı sürpriz galibiyetlerle ligin dengesini değiştirdi. Hedefi şampiyonluk olan Erdemli Belediyespor ile Erdemli’de karşı karşıya gelen Homurlu maçın uzatma dakikalarında yediği golle yıkıldı 1-1.Güçlü rakibi karşısında maçın büyük bölümünü 1-0 önde götüren,rakibine boş alan bırakmayan,dar kadrosu ile güzel oyun sergileyen Homurlu maçın 95’nci dakikasında yediği golle 1 puana razı oldu 1-1. 9 maçta 15 puan toplayarak dikkatleri çeken Homurlu haftaya 4’ncü sırada girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA