TARSUS’TAN GUARD TRANSFERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TAN GUARD TRANSFERİ


 

Haber Merkezi

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) 2019-2020 sezonuna galibiyetle başlayan Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yaptığı guard transferi ile gücüne güç kattı.

2019-2020 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanan ve ligin ilk maçında karşılaştığı Çerkezköy Belediyespor takımını yenerek taraftarlarını mutlu eden Turkuaz Beyazlılar Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği destekle Bosna Basket Spor Kulübü ile yolları ayrılan Canan Karsavran’ı transfer etti.

1992 doğumlu oyuncu 1 ve 2 numaralı pozisyonunda görev yapabiliyor. Tarsus Belediyespor As Başkanı Hüseyin Torun’un yakından takip ettiği oyuncu geçen sezon ise Edremit Belediyesi Gürespor kadrosunda yer almıştı.

Transferi gerçekleştirilen ve takımla antrenmana çıkan Canan Karsavran, Ankara deplasmanında Arı Koleji Olimpik Spor Salonunda 08.11.2019 Cuma günü saat 14.00’da oynanacak olan Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü maçında takımdaki yerini alacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA