AVRUPA’DA FARKLILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVRUPA’DA FARKLILAR!


 

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, Avrupa liginde TTT Riga’yı uzatma dakikalarında bulduğu basket ile yendi.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Basketbol Süper Ligine bu sezon kötü bir giriş yaparak çıktığı 4 karşılaşmada henüz galibiyet ile tanışamayan Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, Avrupa kupalarında ise farklı performans gösteriyor.

Avrupa Kupasında çıktığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet alan Mersin ekibi Avrupa’da oynadığı oyunu lige taşımak istiyor.

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında evinde ağırladığı TTT Riga'yı uzatmaya giden maçta 60-55 yendi.

Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk periyodu 17-15 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Mersin ekibi, devreye 25-22 önde girdi. Maçın 3. periyoduna iyi başlayan ve bulduğu sayılarla da öne geçen deplasman ekibi Riga, bu periyotu 42-35 önde bitirdi. Maçın son periyodunda ise maç ortada geçti. Her iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, rakibine göre biraz daha fazla sayı atan Mersin ekibi beraberliği yakalarken, 4. periyot 53-53 berabere bitti. Uzatmaya giden maçta rakibine göre daha iyi oynayan ve fazla sayı bulan Çukurova Basketbol, maçı 60-55 kazanmayı bildi.

Salon: Servet Tazegül

Hakemler: Charalampos Karakatsounis xx, Esperanza Mendoza Holgado xx, Emmouil Tsolakos xx

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol: Fatmanur Karakaş x 6, Leonor Rodriguez xxx 15, Melis Talay x 4, Gökşen Fitik x 9, Nia Coffey x 9, Meltem Avcı x 9, İlayda Güner x 6, Gabriela Marginean x 2

TTT Riga: Binta Drammeh xx 12, Paula Strautmane x 5, Megan Nicole Huff x 9, Vanesa Jasa x 3, Aija Klakocka x 2, Zenta Melnika x 4, Linnae Chanel Harper x 5, Kate Kreslina xx 15

1. periyot: 17-15 (Gelecek Koleji Çukurova Basketbol lehine)

Devre: 25-22 (Gelecek Koleji Çukurova Basketbol lehine)

3. periyot: 35-42 (TTT Riga lehine)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA