MERSİN UĞUR OKULLARI’NDAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN UĞUR OKULLARI’NDAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA DESTEK


 

Uğur Okulları Mersin Kampüsü’nde, Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Tıbbi onkoloji bölümünde tedavi gören çocuk hastaların yararına kermes düzenlendi.

Haber Merkezi

Uğur Okulları Mersin Kampüsü Okul Aile Birliği tarafından Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Tıbbi onkoloji bölümünde tedavi gören çocuk hastaların yararına kermes düzenlendi.

Kampüs bahçesinde lösemili çocuklara destek için düzenlenen kermeste, Okul Aile Birliği ve velilerin hazırladıkları çeşitli ürünlerin satışını yapıldı. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese ilgi yoğun olurken, öğrencilere yardımlaşmanın önemi de aşılanmış oldu.

Etkinlikte, velilerin ve öğrencilerin Lösemili çocuklar hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandığını ifade eden Uğur Okulları Mersin Kampüsü Koordinatörü Nejla Kaya Gencer, “Öğrencilerimizin yardımlaşma duygularını da güçlendirmiş olduk” dedi.

Lösemiye dikkat çekmek, bu hastalık ile mücadele eden çocuklara destek olmak amacıyla böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirten Uğur Okulları Mersin Kampüsü Koordinatörü Nejla Kaya Gencer, “Okul Aile Birliğimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte bu kermesi düzenledik. Bizler bütün çocuklarımızın her zaman yüzlerinin gülmesini, mutlu ve sağlıklı olmasını istiyoruz. Lösemili çocuklarımıza biraz olsun katkımız olduysa ne mutlu bize. Bu organizasyonda desteklerini bizden esirgemeyen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : A.o - Tarih : 12/11/2019 - 08:02:12
    Cok guzel bir hareket ama keske ayni okul sirf tazminat odememek icin eski ogretmenlerini gun kala isten cikarip, haksizliga ugratip, onlarin tazminatlatina goz dikmeseydi. Hep gostermelik islerimiz maalesef.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA