KOLTUĞU SEVDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOLTUĞU SEVDİ


 

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) liderlik koltuğunda oturan İçel İdman Yurdu, ligin 8’nci haftasında 5-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Ligde henüz galibiyeti olmayan Tüysüzspor ile Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya gelen Kırmızı Lacivertli ekip rakibine acımadı. Maçın ilk dakikasından son dakikaya kadar maçın üstünlüğünü elinde tutan Mersin ekibi rahat bir galibiyet aldı 5-0.

İlk 45 dakikada rakip ağlara 3 gol atan İçel İdman Yurdu maçı ilk yarıdaki performansı ile kazanacağını belli etti. İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıda da oyunu domine eden Kırmızı Lacivertli ekip, 90 dakikaya 5 gol sıkıştırarak rahat bir galibiyet aldı 5-0. Lider İçel İdman Yurdu’nun en yakın takipçisi İskenderunspor evinde Talasgücü’ne 2-0 kaybedince averaj ile lider olan İçel İdman Yurdu haftaya 3 puan farkla lider girdi.

İçel İdman Yurdu haftaya Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA