150 YATAKLI ANAMUR DEVLET HASTANESİ HİZMETE GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

150 YATAKLI ANAMUR DEVLET HASTANESİ HİZMETE GİRDİ


 

Haber Merkezi

16 Ağustos 2017 tarihinde TOKİ tarafından yaklaşık 22.000 metrekarelik alanda inşasına başlanan 150 Yataklı Anamur Devlet Hastanesi hizmet binası tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

Yeni hizmete giren hastane binasını yerinde inceleyen ve hastane yönetimi ile bir toplantı yapan İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı Anamur’un modern bir hastaneye kavuşmasında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere Sağlık Bakanımız, Valimiz ve ilimiz Milletvekillerine şahsı ve ekibi adına minnet duyduğunu söyledi. Toplantı sonrasında Anamur halkının hizmetin en iyisine layık olduğuna söyleyen Dr.Bahçacı “Hastane yönetimimiz ve çalışanlarımızın bu güzel binada vatandaşlarımıza çok güzel hizmetler sunacaklar. Bizim felsefemiz “Halka hizmet, Hakk’a hizmet” anlayışıdır. Bu anlayış ve Bakanlığımızın misyonu doğrultusunda en güzel hizmeti sunacağınızdan eminim. Yeni hastane binamız ile Anamur modern bir sağlık tesisine kavuştu. 2019 yılı içerisinde birçok sağlık tesisini tamamlayarak hizmete aldık. Yapımı devam eden Tarsus Devlet Hastanesi binamız da tamamlandığında ilimizde hizmet veren yataklı sağlık tesislerimizin tamamı nitelikli yatağa sahip olacak. Tabi iş sadece nitelikli yatakla bitmiyor. Sağlık tesislerimizi modern tıbbi cihaz ve nitelikli personel ile takviye ediyoruz. Yeni hizmete aldığımız bu hastane aynı zamanda Anamur’a çok yakın mesafede bulunan Aydıncık ve Bozyazı’ya da hizmet verecek” dedi.

Bahçacı daha sonra hastane personeli ve hastaları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA