ERDEMLİ’YE DOĞALGAZ MÜJDESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’YE DOĞALGAZ MÜJDESİ


 

Haber Merkezi

Erdemli Belediye Meclisi, doğalgazın ilçeye getirilmesi için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında olağanüstü toplandı.

Erdemli Belediyesi tarafından bir yıl önce doğalgazın ilçeye getirilmesi için kampanya başlatmış imza toplanmıştı. AKP ilçe yönetimi ile AKP Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ziyaret edilerek doğalgazın getirilmesi teklifi yapılmıştı. Elvan’ın girişimleri sonucu 2018 yılı Mayıs ayı sonlarında EPDK’nın 2020 yatırım planına alındı. Erdemli Belediye Meclisi 2020 Ocak ayında yapması gereken meclis toplantısını doğalgaz için özel gündemle toplanarak meclisten oy birliği ile olur çıkarttı.

Doğalgazın ilçeye getirilmesinin vatandaşın lehine olacağını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘’Doğalgazın Erdemli'ye getirilmesi gayretlerine destek veren dönemin Kalkınma Bakanı ve TBMM Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’a teşekkür ediyoruz. Programa göre Doğalgazın Erdemliye getirilmesi 2020 yılında tamamlanacak. Doğalgaz için özel gündemle toplanan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve ilçemize hayırlı olsun’’ dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA