TARSUS’TAN FLAŞ TRANSFER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TAN FLAŞ TRANSFER


 

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde (KBBL) lider olan Tarsus Belediyespor, kadrosunu Melis Sağdıç ile güçlendirdi.

Haber Merkezi

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi'nde (KBBL) lider olan Tarsus Belediyespor, kadrosunu Melis Sağdıç ile güçlendirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatları doğrultusunda oluşturulan ve Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi'nde fırtına gibi esen Tarsus Belediyespor, 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet alarak liderliği ele geçirdi.

Mevcut kadro ile yoluna devam eden ve başarılı bir grafik çizen Turkuaz Beyazlılar kadrosunun gücüne güç katmak adına 3 ve 4 numara pozisyonlarda oynayabilen 1.82 cm boyundaki 1993 doğumlu Melis Sağdıç’ı transfer etti.

Mersin Üniversitesi Spor Kulübü, Beşiktaş ve Yalova VİP Gençlik Spor Kulübü’nde forma giyen başarılı basketbolcu Melis Sağdıç, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Tarsus Belediyespor’a transfer olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Melis Sağdıç, takımızın başarılı olması ve arzu ettiği başarıyı yakalaması için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Teknik kadromuzun ve yönetim kurulumuzun bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım. Sezon sonunda hepimizi mutlu edecek başarıyı hep birlikte kutlamak için şimdiden sabırsızlanıyorum, ifadesini kullandı.

Tarsus Belediyespor Kulübü As Başkanı Hüseyin Torun’da yapılan son transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sayın Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın bize verdiği destekle bünyemizde bulunan tüm takımlarımızı başarıya ulaştırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Teknik adamlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde mevcut kadrolarımızı güçlendirmek adına eksikliklerini tespit ettiğimiz pozisyonlara uygun oyuncuları transfer ederek sahada iyi mücadele eden sonuca giden ve seyir zevki yüksek takımlar oluşturuyoruz. Melis Sağdıç’ta bu transferlerden bir tanesi. Kendisi Basketbol camiasında tanınan sahada iyi mücadele eden ve takımızı yararlı olacağına inandığımız önemli bir oyuncu kendisine ve takımıza başarılar diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA