“MAHALLELİ YALVARARAK HİZMET İSTEDİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MAHALLELİ YALVARARAK HİZMET İSTEDİ”


 

GİZEM EKİCİ

 

Silifke’de tarımsal üretim ile geçimini sağlayan İmamlı Mahallesi sakinlerinden belediyeye altyapı hizmeti tepkisi geldi.

Merkez 2 sokakta bulunan 150 metre civarındaki çıkmaz sokağın her seçimde sözler verilmesine rağmen toprak yolunun asfaltlanmamasına isyan eden mahalle sakinleri, belediyeye dilekçe ile başvurarak hizmet çağrısı yaptı.

MHP’li Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok’a, “Silifke Belediyesine ve Belediye Başkanımıza yalvarıyoruz!” başlıklı dilekçeyle seslenen mahalle halkından 24 kişi, “İmamlı Mahallesi Merkez 2 sokakta bulunan 150 metre civarındaki çıkmaz sokağımızı her seçimde ‘Sözler’ verilmesine rağmen tozdan/toprak yolumuz bir türlü asfaltlanmamıştır! Sokağımıza günlük girip çıkan araçların kaldırdığı/savurduğu tozdan dolayı yaşadığımız evlerimiz çok berbat ve vahim durumdadır! Bu sokağımızın bir an önce asfaltlanmasını aşağıda listede isimleri bulunan sokak sakinleri olarak acilen Silifke Belediyesinden ve Silifke Belediye Başkanımızdan talep ediyoruz” talebinde bulundu.

Konu sosyal medyada da gündeme otururken mahalle halkını talebi ile ilgili belediyeden bir açıklama geldi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA