YENİ YILA DANS EDEREK ‘MERHABA’ DEDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ YILA DANS EDEREK ‘MERHABA’ DEDİLER


 

Mezitli Belediyesi Down Kafe’de bulunan down sendromlu gençler, ZİÇEV Mersin Şubesi ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi ile birlikte düzenledikleri "yeni yıla merhaba" etkinliğinde bir araya geldi. Gençlerin doyasıya eğlendiği etkinlikte Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da tango yaptı.

Haber Merkezi

Çocukları ve engelli bireyleri bir araya getirerek sosyalleşme imkanı sunan Down Kafe, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi ile Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Mersin Şubesi down sendromlu çocukları Down Kafe'de "yeni yıla merhaba" etkinliğinde bir araya getirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çocuklar coşkulu bir şekilde eğlendi.

Gençlerin dans etme isteğini kırmayan Başkan Tarhan da tango yaptı. Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve velilerinin hazırladığı yiyeceklerin ikram edildiği etkinlikte, gençlerin oluşturduğu koro büyük alkış aldı.

Etkinlikte konuşan ZİÇEV Mersin Şube Başkanı Zekiye Kahveci, "Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi ülkemizde ve dünyada barışın hakim olduğu çocukların ve kadınların her türlü şiddetten uzak kaldığı, anaların ağlamadığı, dezavantajlı kesim adına pozitif ayrımcılığın arttığı, birlik ve beraberlik içinde geçecek sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileğiyle, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum" dedi.

Başkan Neşet Tarhan ise gençlerle oldukça keyifli vakitler geçirdiğini dile getirerek, "Bu kafe benim için çok özel ve farklı bir yer. Burada çok iyi günlerimiz ve anılarımız oldu. Kendimi burada oldukça mutlu ve huzurlu hissediyorum. Zamanım oldukça öğlen yemeğimi burada yiyor, gençlerle eğlenceli vakitler geçiriyorum. Hepsinin gelecekte çok daha güzel ve sağlıklı günler geçirmesini diliyor, ailelerine de bizlere güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. Büyük özveride bulunan ve çok emeği olan Filiz Yalın ile ZİÇEV Mersin Şubesi Başkanı Zekiye Kahveciye'de çok teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA