BİR VAR BİR YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR VAR BİR YOK


 

Elazığ İl Özel İdare takımını 85-79 yenerek hafta sonuna umutlu giren Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, 2 gün sonra Mersin’de ağırladığı Beşiktaş’a yenildi.

ALİ ŞANLI

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, hafta içi oynanan maçta deplasmanda Elazığ İl Özel İdare takımını 85-79 yenerek hafta sonuna umutlu girmişti. İki gün sonra Beşiktaş’ı Mersin’de ağırlayan Mersin ekibi, 105-72 gibi farklı skorla mağlup oldu. Bu sezon 2 maç üst üste kazanamayan Çukurova Basketbol geçen sezonu mumla arıyor.

MAÇIN BİLGİSİ

Maça hızlı başlayan Beşiktaş ilk çeyreğinde 15 farkla önde bitirdi (6-21). Etkili oyununu ikinci çeyreğe de taşıyan siyah-beyazlılar, ilk yarıyı 27-44 üstün tamamladı. Üçüncü çeyrekte hücumda çok başarılı bir grafik sergileyen konuk takım, 33 sayı ürettiği periyodu 43-77 önde tamamladı. Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan Beşiktaş’a karşılık veremeyen Çukurova Basketbol sayı üretmekte zorlandı. Kötü bir oyun sergileyen Mersin ekibi salondan 72-104 mağlup ayrıldı. Maçtaki en skorer oyuncu Beşiktaş’tan 32 sayı kaydeden Yvonne Anderson olurken onu 21 sayı ile Nina Bogicevic takip etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA