BAŞKAN TARHAN’DAN YENİ YIL TANGOSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TARHAN’DAN YENİ YIL TANGOSU


 

Haber Merkezi

Mezitli’de 4 gün 4 gece sürecek olan yeni yıl kutlamaları renkli görüntülerle devam ediyor. Renkli görüntülerin ve farklı eğlencelerin olduğu kutlamalarda Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ‘tango’ yaptı. Müzik eşliğinde zor figürleri başarıyla sergileyen Başkan Tarhan, izleyenlerden tam not aldı. Micheal Jackson Dans Gösterisi, High Heal, R&B Tango Gösterisi, Zumba gösterilerinin büyük ilgi gördüğü kutlamalara katılanların yaptıkları karaoke izleyenlerin kahkahalarına ve bol alkışa sahne oldu.

Kutlamalara katılan binlerce kişi yeni yıla özel üretilen ürünlerden de alışveriş yapmayı ihmal etmedi. Özellikle, Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, Mezitli Kent Konseyi,  Mezitli Soroptimist Kulübü üyeleri, Down Kafe’nin stantlarından alışveriş yapanlar ise kız çocuklarının eğitimine katkı sunmuş oldu.

YENİ YILIN İLK SAATLERİNE SÜRPRİZLERLE DOLU EĞLENCE

2019’un son gününde ise tam bir yeni yıl coşkusu Mersinlilerle olacak. 15.00’te Mezitli Belediyesi Müzik grubu, 17.00’de karaoke şovu, 18.30’da Mersin’in en önemli, seslerinden birisi olan Çağdaş Anadolu özgün sesiyle müzik ziyafeti çekecek. DJ performansları sonrası yılbaşı kutlamaları için Demokrasi Meydanına gelen Mersinliler yeni yılı Grup Kibrit Kutusu konseri ile karşılayacak. Havai fişek gösterileri, ışık şovları ve bol bol müzikle renklenecek gece yeni yılın ilk saatlerine kadar devam edecek.

“AVRUPA KENTLERİNDE İMRENEREK İZLİYORDUK ŞİMDİ MEZİTLİ’DE”

Mersin’de ilk kez bu kadar kapsamlı ve uzun soluklu yeni yıl etkinliği olduğunu ifade eden ziyaretçiler, “Ailemizle birlikte zaman geçirdiğimiz, bol bol eğlenecek bir mekanımız oldu. Aslında bu coşku sadece yılbaşıyla sınırlı olmasa. Sürekli açık olsa sürekli aynı şekilde cıvıl cıvıl dolacağından eminiz. Bir panayır havası var. Daha önce sadece televizyonlardan benzer görüntüler izler imrenirdik. Şimdi içerisinde yaşıyoruz. Kartopu oynuyoruz, şarkılar söylüyoruz. Bu şöleni bize yaşattığı için Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ederiz” dediler.

“MERSİNLİLERİ YENİ YIL COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAMAYA DAVET EDİYORUM”

Mersinlilerin kutlamalara bu denli yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  hazırladıkları ikram ve sürprizlerle Mersinlilere bir yıl boyunca unutamayacakları bir gece yaşatacaklarını söyledi. Mersinlileri yeni yıla girerken birkaç günlüğüne de olsa günlük yaşamın sıkıntılarından uzaklaştırmak istediklerini vurgulayan Başkan Neşet Tarhan, “Belediye çalışanlarımız, gönüllülerimiz ve paydaşlarımız, Mersinliler için unutulmaz bir yeni yıl kutlaması organize etti. Alana gelenler müziğin ve dansın her türünü kutlamalarımızda bulabilecekler. Ben de her gün kutlama alanına giderek vatandaşlarımızla birlikte eğlenceye katılıyorum. Yılbaşı gecesi de yeni yıla girme coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. Tüm halkımızı yeni yıla birlikte girmeye davet ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA