İÇEL’DEN YENİ YIL MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’DEN YENİ YIL MESAJI


 

2’nci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampta bulunan İçel İdman Yurdu’ndan yeni yıl mesajı geldi.

ALİ ŞANLI

İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, yaptığı açıklama ile Kırmızı-Lacivertli taraftarların ve Mersinliler’in yeni yılını kutladı. Başkan Saltık, 2020 yılının yükseliş yılı olması temennisinde bulunurken 2020 yılında tüm şehir top yekun birlik olup 3’üncü Lig’e emin adımlarla yürüyeceklerini açıkladı.

Başkan Metin Saltık’ın yaptığı yazılı açıklama şöyle: “Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. 2019 yılında üzerimize Mersin İdman Yurdu ruhunu yükleyerek yola çıktık. İnşallah 2020 yılı da bizim için çıkış yılı olacak. Bu camia her şeyin en iyisine layık. 2020 yılında tüm şehir topyekun birlik olarak 3.Lig’e emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum. Kentimizin dinamiklerinin de desteğiyle 2020 yılından beklentimiz yüksek. 2020 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa, Mersinlilere ve kırmızı-lacivertli taraftarlarımıza huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA