MESKİ GÜÇLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ GÜÇLENDİ


 

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Meskispor, transfer dönemine hızlı girdi. İlk yarı inişli çıkışlı bir grafik çizen Mavi Beyazlı ekip, ikinci yarıya güçlü girebilmek için kadrosuna 7 yeni oyuncu kattı. Oynadığı 13 karşılaşmada 14 puan toplayarak il sıralamasında sonuncu olan Meskispor, kadrosuna takviye yaparak, eksik bölgelerini güçlendirdi.

Mersin ekibi ilk olarak Eşmekaya’dan stoper Doğukan Erdoğan ile anlaştı. İkinci transfer lider Ceyhanspor’un orta saha oyuncusu Yusuf Dündar oldu. 3’ncü transferini de orta sahaya yapan Mavi Beyazlı ekip, Mucur Yabanlıspor ekibinden Mert Ünel ile anlaşma yaptı. Orta alana yapılan bir transferde Erdemli’den geldi. Erdemli Belediyespor’da oynayan Yusuf Kütür ile sezon sonuna kadar anlaşama yapıldı. Meskispor kanat sorununu ise Siirt Özel İdare takımından alınan Gökhan Solmaz ile çözdü. Sol beke Ferhat Şahan, sağ öne ise Ahmet Bener takviyesi yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA