YAVUZ SEÇKİN ENGELLİLERLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAVUZ SEÇKİN ENGELLİLERLE BULUŞTU


 

Haber Merkezi

Mersin Ortopedik Engelliler Derneği tarafından bu yıl 2. Düzenlenen kültür sanat şenliklerinde “Her şeye rağmen hayatın gülünecek bir yönü mutlaka vardır” sloganıyla düzenlenen gece de Yavuz Seçkin ve engelli sanatçılar sahne aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen organizasyonda, parodileriyle ve taklitleriyle geceye renk katan sanatçı, konuklara keyifli bir gece yaşattı, elde edilen gelirle ortopedik engellilere akülü araba ve manuel sandalye alındı.

Gece sonunda Yavuz Seçkin’e engelliler adına bir plaket takdim eden Dernek Başkanı Azize Nalan Bakır; “Amacımız, her şeye rağmen hayatın gülünecek bir yönü mutlaka vardır sloganıyla halkımızla ve kurumlarla engellilerin buluşmasını sağlayarak hep birlikte gülmenin ve eğlencenin tadını çıkarmak ve pozitif bir gün yaşatmaktı” dedi.

Sözlerine Yavuz Seçkin’e bu özverisi için teşekkür ederek devam eden Bakır; kurumların ve kuruluşların bu etkinliklerinde yanlarında olması gerektiğini belirterek, “Biz hiçbir yapıya tabi değiliz biz bir engelli derneğiyiz ve engellileri temsil ediyoruz. Her kuruluşta olduğu gibi her türden siyasi görüşü olan engelliler derneğimiz çatısı altında buluşuyor ama biz hiç kimseyi siyasi görüşüne göre değerlendirmiyoruz. Hepsi bizim kardeşimiz ve onların sorunlarının çözümü yönünde faaliyetlerimize devam ediyoruz.

“BİZLERİ DİKKATE ALMIYORLAR”

Ancak ne yazık ki faaliyetlerimizde yanımızda görmek istediğimiz, öncelikle resmi kurumlar olmak üzere bir çok kuruluş arkamızda siyasi destek görmeyince bizleri dikkate almıyorlar. En kötüsü bize etkinlik öncesi yüksek vaatlerde bulunan ileri gelen bazı işadamları verdikleri sözden dönerek bizleri hayal kırıklığına uğratmışlardır. Biz sizlerden söz de, destek de istemiyoruz sadece verdiğiniz sözü yerine getirin. Engellileri hayal kırıklığına uğratmayın çünkü biz, hiçbir siyasi yapının piyonu olmadan sadece engelliler için çabaladık ve böyle de devam edeceğiz. Bu anlamlı gecede bize destek veren yanımızda olan Mersin halkına; ve  Yavuz Seçkin’e bizler için gösterdiği özveri ve anlayış için tekrar teşekkür eder sanat hayatında başarılar dilerim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA