ÇÖP EVDEN 10 TON ÇÖP ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇÖP EVDEN 10 TON ÇÖP ÇIKTI


 

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçerek Akbelen Mahallesi’nde bulunan çöp evi temizledi.  Oturdukları konutu çöp ev haline getiren biri engelli 3 kişilik ailenin yaşadığı ev, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından temizlenerek, dezenfekte edildi.

Çevreye yaydığı kötü koku sebebiyle bina sakinlerinin belediyeye şikâyette bulunduğu eve giden Temizlik ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri evin eski eşya, gıda maddeleri ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti. Evde adım atmakta zorlanan ekiplerin temizlik işlemi ise saatlerce sürdü. Ev halkının da onayıyla temizlik işlemi yapılan çöp evden çıkan 10 ton çöp kamyonlara yüklenerek, imha edilmek üzere çöp depolama merkezine taşındı. Temizlik işleminin ardından ev dezenfekte edildi.

Ekiplerin, titiz ve özverili çalışması mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılandı.

Bir daha çöpleri bu şekilde biriktirerek, çevreye rahatsızlık vermeyeceklerini söyleyen ev sakinleri, “Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a duyarlılık göstererek, evimizi temizlettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Tüm amacımız, halkımızın huzuru ve sağlığı” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise, “Vatandaşlarımızın talepleri bizler için önemli. Sağlık yönünden çevreyi tehdit eden bu tür şikâyetleri de anında değerlendirerek, gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bizim için her şeyden önce sağlık geliyor. Bu anlayışla ekiplerimiz, belediyemize bildirilen eve giderek, ailenin de onayıyla gerekli temizlik çalışmalarını yaptı. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalarımız aynı hızla devam edecek” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA