İKİNCİ YARIYA HAZIRLAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İKİNCİ YARIYA HAZIRLAR!


 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimiz İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Meskispor ikinci yarıya yaptıkları hazırlık maçları ile çalışmalarını sürdürdü.

ALİ ŞANLI

İçel İdman Yurdu 3’ncü lig ekibi ile başa baş oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı. İdman Yurdu 1925 ekibi de Adana Demirspor’un U 19 takımını 2-0’lık skor ile geçti.

Zor bir dönem geçiren ancak sezon içinde hoca değişimine giderek Mehmet Atay ile anlaşan Meskispor ise yaptığı hazırlık maçlarında sergilediği futbol ile toparlanma sürecinde olduğunu gösterdi.

DAHADA GÜÇLENDİ

İlk yarıyı averaj ile 2’nci sırada tamamlayan İçel İdman Yurdu, devre arası yaptığı takviyeler ile daha güçlü bir ekip oldu. Şuana kadar 4 oyuncu ile anlaşma yapan, bu oyuncuları Kozanspor maçında sahaya süren Kırmızı Lacivertli ekip sergilediği futbol ile göz doldurdu.1-1 berabere biten maçın ardından skordan çok ortaya konan futbolun beğeni alması İçel ekibini en çok mutlu eden gelişme oldu. Devre arası oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet almayan,iyi futbol oynayan İçel İdman Yurdu ikinci yarıya hazır olduğunu gösterdi.

Hafta sonu başlayacak olan ikinci yarının ilk maçında Mersin derbisinde İdman Yurdu 1925 ekibi ile karşı karşıya gelecek. Bu maç İçel İdman Yurdu’nun cezasından dolayı seyircisiz oynanacak. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

İKİNCİ YARIYA FARKLI GİRECEK

İlk yarı oynanan 13 karşılaşmada 21 puan toplayan İdman Yurdu 1925, ilk yarıyı 6’ncı sırada tamamlamıştı. İkinci yarıya güçlü girmek isteyen, zirve yarışından tamamen kopmak istemeyen Kırmızı Lacivertli ekip, neredeyse takımın yarısını değiştirdi. Devre arası yapılan transferlerinde oynadığı hazırlık maçında Adana Demirspor’un U19 takımını 2-0 yenen yenilenmiş İdman Yurdu 1925 futbolu alkış aldı.

90 dakika iyi bir görüntü çizen İdman Yurdu 1925 ikinci yarıya farklı girmesi bekleniyor. Kırmızı Lacivertli ekibin en büyük handikabı ise ikinci yarının ilk maçı güçlü İçel İdman Yurdu ile oynayacak olması. Seyir zevki iyi olması beklenen maç seyircisiz olması tek handikap olarak ortaya çıkıyor.

MESKİ HAZIR

Geçmiş dönemlerde harcadığı paralarla gündemden düşmeyen, bu yıl ise zar zor maçlarına çıkan Meskispor, devre arası yaptığı takviyeler ile lige tutunmaya çalışacak. Şuana kadar 7 oyuncu ile anlaşan, oynadığı 2 hazırlık maçında da yeni oyunculara yer veren Mavi Beyazlı ekip lige hazır bir görüntü verdi.

Koray Aydın Stadyumu’nda Ereğlispor ile hazırlık maçı yapan ortaya koyduğu oyunla spor kamuoyundan geçer not alan Meskispor, ikinci yarıya hazır olarak girecek. Oynadığı hazırlık maçlarında cesur bir oyun oynayan, oyunu rakip sahaya yıkmayı başaran Mavi Beyazlı ekip ikinci yarı rakiplerini zora sokacağa benziyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA