BİRBİRİMİZİ YEDİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİRBİRİMİZİ YEDİK!


 

Mersin derbisinde, İdmanyurdu 1925, şampiyonluğun en önemli adaylarından İçel İdman Yurdu’nun yoluna taş koydu. Maçta kazanan taraf çıkmazken karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçın ardından İdmayurdu 1925’li futbolculara ve teknik heyete tepkiler vardı.

SERKAN TULTAK

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İçel İdnanyurdu ile İdmanyurdu 1925 takımları ikinci yarının ilk maçında Mersin Stadyumunda karşı karşıya geldiler.

İçel İdman Yurdu’nun cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçın ilk yarısı adeta bir orta alan mücadelesi şeklinde geçerken bu yarı gol sesi çıkmadı. İkinci yarı, maça daha iyi başlayan İçel İdman Yurdu, 56. dakika da Mehmet Şükrü’nün ayağından gelen golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra ataklarını arttıran İdmanyurdu 1925 ise 67. Dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Ertuğrul skoru eşitleyen golü attı ve maç 1-1 sona erdi.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte protokol tribünlerinde oturan bazı taraftarlar, İdmanyurdu 1925’li futbolculara ve teknik heyete tepki gösterdiler. Şampiyonluk yolunda İçel İdman Yurdu aldığı 1 puana sevinemezken kendi evinde puan kayıplarına devam etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA