SEÇER’İN KADROSU DİKİŞ TUTMUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER’İN KADROSU DİKİŞ TUTMUYOR!


 

Mersin’de Vahap Seçer’in başkanlık koltuğuna oturmasının üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen Büyükşehir Belediyesi’nde kadro değişikliği yaşanmaya devam ediyor.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını geçen yıl yapılan 31 Mart seçimlerinde kazanan Vahap Seçer’in kadrosu bir türlü dikiş tutmuyor! Seçer’in yeniden kadro değişikliğine gitmesi tartışmalara neden oldu.

Seçime 2 yıl önceden hazırlandığını ve kadrolarının hazır olduğunu dile getiren Başkan Seçer, yine kadro değişikliğine gitti. Edinilen bilgilere göre, Genel Sekreter Ahmet Müfit Bayram izne ayrıldı. Bayram’ın izne ayrılmasının ardından Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok genel sekreterliğe atandı. Yine Muhtarlar Daire Başkanı Ali Rıza Öztürk Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Kültür ve Sosyal Daire Başkanı Fatma Yanık görevden alınarak yerine vekaleten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkan Serdal Gökayaz atandı. Park Bahçeler Daire Başkanlığı görevini vekaleten yöneten Göher Şahin asaleten atandı.

Öte yandan Basın Yayın Daire Başkanlığına vekaleten özel kalem müdürü Doğukan Uyan’ın bakacağı öğrenildi.

GÖREVDEN ALMALAR DEVAM EDECEK

Belediyede görevden almaların devam edeceği öğrenilirken, 10’a yakın daire başkanının da görevinde değişikliğe gidileceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Görevden almalarla ilgili belediyeden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hangi birimlerde görevlerde değişikliğe gidileceği merak konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : ahmet yılmaz - Tarih : 23/1/2020 - 08:43:36
    Beklenen oldu. Niteliksizlik niteliğe galip geldi. Genel sekreter yardımcısının diğerleri tarafından kabullenilmeyeceği ve çalıştırılmayacağı baştan belliydi. Çünkü her türlü niteliği mevcut kadrodaki eski emniyetçi ve MHP``lilere 5 basacak türdendi. Seçer``in zaten nitelik diye bir kaygısı olmadığı da bu atamalarla tescillenmiş oldu. Seçer bence en başta kendisini görevden almalı!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA