BÜYÜKŞEHİR’DE DEPREM SÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’DE DEPREM SÜRÜYOR!


 

CHP’li Vahap Seçer’in, seçim öncesi “2 yıldır hazırlanıyorum” dediği Büyükşehir Belediyesi’nde kadro depremi sürüyor! Büyükşehir’de son olarak iki isim daha koltuğundan oldu!

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki yeni kadrolaşma depremi sürüyor! Son olarak sürpriz bir şekilde Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Can Kuruloğlu ile Asfalt Daire Başkanlığı görevini yürüten Hüsnü Öz görevden alındı. Öz’ün yerine Ayhan Terman’ın ataması yapılırken, Kuruloğlu’nun yerine Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (MESKİ) Makina İkmal Daire Başkanı Engin Yıldız atandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bizzat göreve getirdiği Kuruloğlu’nun görevden alınması dikkat çekerken, yeni kadro düzenlemelerine belediye içerisinden de tepkiler olduğu öğrenildi. Bazı bürokratların durumdan rahatsız ettiği bilgisi kulislere gelirken, atamaların süreceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Önceki gün de Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde, Genel Sekreter Ahmet Müfit Bayram izne ayrıldı. Bayram’ın izne ayrılmasının ardından Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok genel sekreterliğe atandı. Yine Muhtarlar Daire Başkanı Ali Rıza Öztürk Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Kültür ve Sosyal Daire Başkanı Fatma Yanık görevden alınarak yerine vekaleten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkan Serdal Gökayaz atandı. Park Bahçeler Daire Başkanlığı görevini vekaleten yöneten Göher Şahin asaleten atandı.

Öte yandan Basın Yayın Daire Başkanlığı vekaleten özel kalem müdürü Doğukan Uyan’a teslim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA