PERİLERİN HEDEFİ 3’TE 3 YAPMAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERİN HEDEFİ 3’TE 3 YAPMAK!


 

Avrupa defterini kapatan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, bugün deplasmanda Botaş ile oynayacak. Turuncu mavililerde hedef Botaş’ı yenerek üçte üç yapmak.

ALİ ŞANLI

Çukurova Basketbol Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 16. Haftasında bugün deplasmanda Botaş ile karşılaşacak.

Hafta içi deplasmanda Riga’ya farklı yenilen turuncu mavililer Avrupa defterini kapadı. Mersin ekibi Avrupa’da kalan maçlara prestij için çıkacak.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayan ve Hatay Büyükşehir belediyesi ve Orman Spor’u yenerek ikide iki yapan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nde hedef Botaş’ı da yenerek üçte üç yapmak.

Turuncu mavililer Riga deplasmanı sonrası Mersin’e gelmeyerek Ankara’ya geçti.  Burada yapılacak son çalışma sonrası kamp yaptığı otelde maç saatini bekleyecek.

YILDIZOĞLU: “KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Coach Ceyhun Yıldızoğlu Botaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bu maçı kazanmak zorundayız. Çünkü, hedefe ulaşmak için kazanmak çok önemli.  Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Hafif sakatlığı  olan  Morgan Tuck’u götürmeyer dinlendirdik. Zaten yeni transferimiz BrietnaySkaysda  Avrupa kadrosunda olmadığı için Botaş maçının hazırlıklarını  Mersin’e kalarak  sürdürdü. Bu bizim için avantaj olacak. Hedefimiz önce  korkulu rüya görmemek ve sonrasında da Play Off’a kalmaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA