TOBB, TARSUS’A OKUL YAPTIRACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOBB, TARSUS’A OKUL YAPTIRACAK


 

GİZEM EKİCİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 81 İle 81 Okul Projesi kapsamındaki eğitim yatırımlarına Tarsus ile devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde inşasına başlanacak olan mesleki ve teknik okullardan biri de Tarsus’ta kurulacak. Proje kapsamında Tarsus TSO, Tarsus’a yapılacak olan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin arsa yeri tespiti için TOBB’den gelen bir heyeti ağırladı. Okul için önerilen mevcut yerleri gezerek gerekli tespit ve incelemeleri yapan heyet okul inşaatına yakın zamanda başlayacaklarının müjdesini verdi.

24 DERSLİK VAR

Tarsus’a yapılacak okul 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olacak. Okul içinde Beden Eğitimi Salonu, Fizik ve Kimya Laboratuvarları, Konferans Salonu ve İdari bölümler yer alacak. 6 bin metrekareden fazla kapalı alana sahip olacak.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da gelişmeyle ilgili “TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’na talebimizi değerlendirip olumlu şekilde sonuçlandırdığı için teşekkür ederiz. Tarsus için önemli bir kazanım oldu” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA