MESKİ’DE DEPREM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’DE DEPREM!


 

Ligin ortasında Meskispor ile anlaşan Mehmet Atay ikinci yarının 3’ncü haftasında istifa etti.

ALİ ŞANLI

Yıllarca profesyonel liglerde futbol oynayan futbolu bıraktıktan sonra bir çok takımda teknik direktörlük yapan Mehmet Atay’ın istifası Meskispor’da deprem etkisi yarattı. Mesksipor ile 6 maça çıkan oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve tek mağlubiyet alarak büyük çıkış yakalamasına rağmen istifası spor kamuoyunda en çok konuşulan konu olarak dikkatleri çekti.

Çalıştırdığı her takımda başarılı işlere imza atmasına rağmen gerektiği değeri bir türlü bulamayan tecrübeli teknik adam istifasının ardından kısa bir açıklama yaptı. Atay, “Çalıştırdığım her takımda elimden geleni yaptım. Bu Meskispor’da da böyle oldu. Ancak bazı gelişmeler, çalışma ortamı, futbola bakış açısının farklı olması beni istifanın eşiğine getirdi. Her şeye rağmen bana bu görevi veren Başkan Akgün Lülü başta olmak üzere yanımda olan,gerçekten destek veren,arkamdan iş çevirmeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA