ŞAMPİYON VE DÜŞENLER BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON VE DÜŞENLER BELLİ OLDU


 

Süper Amatör Lig’de ligin bitimine 2 hafta kala Silifke Belediyespor şampiyonluk turunu attı. Play-Off mücadelesinin ise renkli geçmesi bekleniyor.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Lig’de normal sezonun bitimine 2 hafta kaldı. Silifke Belediyespor bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek ligi bitirirken play-off için mücadele eden ekipler için lig devam ediyor. Play-off’ların en iddialı ekiplerinden Akdeniz Belediyespor ve Erdemli Belediyespor haftayı 3’er puanla kapattı. Lige veda eden ekiplerde belli oldu. Bu sezon Süper Amatör ligine yükselen Erdemlispor ve Karacailyas Veteranlar geldikleri gibi giderken, Mut İdman Yurdu büyük çöküş yaşayarak 1’nci Amatör ligine düştü.

ERKEN TUR ATTI

Geçen sezon Bölgesel Amatör ligden talihsiz bir şekilde küme düşen Silifke Belediyespor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Evinde lige erken veda eden Mut İdman Yurdu’nu 10-0 yenerek şampiyonluk turunu erken attı. Silifke ekibi geriye kalan 2 haftada genç oyuncularla maçlara çıkacak. Şimdiden gelecek sezonun yapılanması için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

MAÇ YARIM KALDI

Süper Amatör ligde şampiyonluğu kaçıran, play-off’ların en büyük adaylarından Akdeniz Belediyespor ligin 24’ncü haftasında Homurluspor ile oynadığı maç yarım kaldı. Akdeniz Belediyespor 4-1 öndeyken hakemin verdiği penaltı kararına tepki gösteren Homurluspor saha içinde topa dokunmayarak, mücadele etmeyerek eylem yapınca maçı yöneten hakem tarafından maçı erteleme kararı aldı.

Bu maçın sonucunu TFF’nin belirlemesi bekleniyor.55 puanı bulunan Akdeniz Belediyespor Erdemli Belediyespor’un 4 puan önünde yer alıyor. Hafta sonu ise Akdeniz Belediyespor ligde 3’ncü durumdaki Erdemli Belediyespor ile çok önemli bir maça çıkacak. 6 puan değerindeki maç Akdeniz Belediyespor’un sahasında oynanacak.

ERDEMLİ’NİN AKLI BU HAFTADA

Hafta sonu evinde Akdenizgücü’nü 4-1 yenerek haftaya oynayacağı büyük maç öncesi puan kaybetmeyen Erdemli Belediyespor aklı fikri Akdeniz Belediyespor maçında. Belki de play-ofun kaderini belirleyecek olan maça her iki takımda olmak ya da olmamak maçı olarak bakıyor. Akdeniz Belediyespor’un az da olsa kredisi bulunurken Erdemli temsilcisinin kazanmaktan başka çaresi olmaması dikkatleri çekiyor.

SÜPER DÜŞÜŞ

Büyük umutlarla Süper Amatör lige gelen Karacailyas Veteranlar, Erdemlispor ve Mut İdman Yurdu umduklarını bulamadı. Haftalar önce Süper Amatör lige veda eden 3 ekipte bir bakıma geldikleri gibi gittiler. Bu 3 ekip içinde büyük çöküş yaşayan ekip ise Mut İdman Yurdu oldu. Mut İlçesi’nin tek takımı ilgisizlik ve yanlış yönetilmesi sonucunda önce Bölgesel Amatör ligden ardından Süper Amatör ligden düşerek büyük hayal kırıklığı yarattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA