DAMLA EMİN ADIMLARLA GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAMLA EMİN ADIMLARLA GELİYOR


 

ALİ ŞANLI

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da görev alan Ümit Özat ve Serkan Damla’nın yeni durağı Bosna Hersek oldu. Bosna Hersek ekiplerinden NK Celik Zenica ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. İkili hedef olarak üst sıraları gözüne kestirdi. Ümit Özat’ın yardımcılığını yapacak olan Serkan Damla daha Mersin İdman Yurdu’nda da görev yapmıştı. Mersin’li olan genç teknik adam ilk defa farklı ülke dışında çalışacak.

Mersin İdman Yurdu’nun Süper lige çıkmasında büyük payı olan genç teknik adam bundan sonra NK Celik Zenica takımın başarısı için çalışacak. Farklı bir ülkede ilk defa takım çalıştıracak olan Damla geleceği ile ilgili de kısa bir açıklama yaptı. Damla, “Ümit hocam ile büyük bir sorumluluk aldık. Umarım başarılı oluruz.Eminim burada yaşayacağım tecrübe ileride çok işime yarayacak. Amacım bir gün Mersin İdman Yurdu’nu çalıştırmak. Evet şuan Mersin İdman Yurdu hiç ummadığımız yerde . Fakat şuan İçel İdman Yurdu ili bu sorunu aşmaya çalışıyoruz. Eminim gerçekten Mersin İdman Yurdu’nu sevenler ilk olarak İçel İdman Yurdu’na destek verecek ve zamanla  Mersin İdman Yurdu küllerinden yeniden doğacak diye düşünüyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA