AKDENİZ BELEDİYESPOR FIRTINA GİBİ ESİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ BELEDİYESPOR FIRTINA GİBİ ESİYOR


 

Akdeniz Belediyespor Futbol Kulübü’nün farklı liglerinde mücadele eden sporcu gençler, elde ettikleri başarı grafiğiyle göz dolduruyor. Kulüp oyuncuları, katıldıkları liglerde çıktıkları maçlarda yenilmezlik serisini 14’e çıkardı.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyespor; Erdemli Belediyespor ile kendi evinde yaptığı maçta 1-1 berabere kalarak ligdeki puan farkını korudu. Öte yandan Akdeniz Belediyespor A takımı, Homurlu Spor'u 4-1; U-17 takımı, Cam Spor'u 4-1; U-15 takımı, Yenişehir İdman Yurdu'nu 5-2; U-16 takımı ise Tarsus Belediye Sporu 7-0’lık bir skorla geçti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yer aldıkları tüm liglerde başarı elde eden Akdenizli futbolcuları, kulüp yöneticilerini ve teknik heyeti tebrik etti. “Mücadele verilen liglerde dereceye girmek önemlidir. Ancak yarışın sonuna kadar centilmence mücadele etmek çok daha önemli” diyen Başkan Gültak, “Katıldıkları tüm liglerde yarışın sonuna dek kararlılıkla mücadele eden, kulübümüzün başarı grafiğini yükselten tüm futbolcularımızı, yöneticilerimizi ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum” dedi.

“AKDENİZ, SPORDA DA ÖNCÜ OLACAK”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Mersin’in kalbi Akdeniz ilçemize; 25 adet yeni basketbol sahası, 13 adet yeni halı saha, 3 adet yeni sentetik çim saha, Yılmaz Güney Spor Kompleksi yapılarak, içerisine yeni yarı olimpik havuz, gençlik merkezi ile sosyal tesislerin yapım çalışmalarına çok yakın bir zaman içinde başlayacağız. Huzur, barış ve kardeşliğin sembolü olan Akdeniz; sporda da öncü bir ilçemiz olacak” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA