3’TE 3 YAPTILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3’TE 3 YAPTILAR!


 

Bölgesel Amatör Lig’de Mersin ekipleri 3’te 3 yaptı. Şampiyonluğun en büyük adayı İçel İdman Yurdu Yahyaylıspor’u engelini 3 golle aşarken İdman Yurdu 1925 ligin son sırasındaki Mucur Yabanlıspor’u attığı tek golle geçti. Ligde inişli çıkışlı grafik çizen Meskispor ise Talasgücü Belediyespor maçında zorlansa da 1-0 yenmeyi başardı. Böyle ligde mücadele eden 3 Mersin ekibi de haftayı 3 ile kapattı.

TAKİBE DEVAM

Bölgesel Amatör ligde ikinci yarının ilk dört haftası geride kaldı. Lider Ceyhanspor’un 2 puan gerisinde bulunan Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu Yahyahlıspor’u 3-1’lik skorla geçerek liderin ensesinden ayrılmadı.Kaybetme lüksü olmayan Kırmızı Lacivertli ekip baskılı başladığı maçta aradığı golleri arka arkaya bularak maçın mutlak hakimi oldu.

Ligin 17’nci haftasında 42 puanla giren İçel İdman Yurdu maçlarını kazanırken diğer taraftan da lider Ceyhanspor’un puan kaybetmesini bekliyor. İçel İdman Yurdu hafta sonu ligin güçlü takımlarından Reyhanlıspor ile oynayacak. 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Ceyhanspor ise Pozantı Gençlikspor ile evinde oynayacak.

KAZANMAYA ALIŞTI

Devre arası yaptığı transferler ile güçlenen İdman Yurdu 1925 ikinci yarı oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik aldı. Performansı her geçen gün artan Kırmızı Lacivertli ekip ligin son sırasındaki Mucur Yabanlıspor’u 1-0’lık skorla geçti. Sayısız gol pozisyonuna girmesine rağmen ileri uçta oynayan oyuncuların beceriksiz davranması farkı önledi.

Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Mersin ekibi 3 puanı attığı tek golle alarak zirveye bir adım daha yaklaştı. İdman Yurdu 1925 hafta sonu Yahyahlıspor ile oynayacak.

İŞİ ZOR

Ligin 17’nci haftasında evinde Talasgücü Belediyespor’u 1-0 yenen Meskispor galibiyete sevinemedi. İl sıralamasında 3’ncü sırada olan Mavi Beyazlı ekip maçlarını kazanmasının yanı sıra diğer Mersin ekibi olan İdman Yurdu 1925’in puan kaybetmesini bekliyor. Baraj maçı oynamak istemeyen Meskispor hafta sonu ligin güçlü ekibine karşı iyi bir oyun sergileyerek 3 puanın sahibi oldu.

23 puanı bulunan Meskispor 31 puana sahip İdman Yurdu 1925’i takip etmeyi sürdürdü. Mesksipor hafta sonu deplasmanda 5 Temmuz İskenderun Belediyespor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA