BULGAR EREĞLİ’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BULGAR EREĞLİ’DE


 

ALİ ŞANLI

İlk yarının bitimine birkaç hafta kala Meskispor ile anlaşan, Meskispor ile çıktığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak büyük çıkış yakalayan Bulgar lakaplı Mehmet Atay Ereğlispor ile anlaştı. Meskispor ile çalışma şartlarında problem yaşayan Mehmet Atay istifa etmişti.

Ereğlispor’da dün istifa eden teknik direktör Mustafa Altındağ’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna bu defa Mehmet Atay oturdu.

Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta mücadele eden Ereğlispor’da kötü gidişatın ardından teknik direktör Mustafa Altındağ istifa etti. İstifanın ardından kulüp yönetimi teknik direktör arayışına girerek, Altındağ’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Mehmet Atay ile doldurdu. 1991 ve 1992 yıllarında Ereğlispor’da profesyonel futbol oynayan Atay, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük hayatına başladı.

MEHMET ATAY KİMDİR?

Mersin basın camiasının önemli isimlerinden olan ve Mersin’in tek spor gazetesi Paskolik’in Genel Yayın Yönetmeni Ali Şanlı’dan aldığımız bilgilere göre; “Mehmet Atay, 15 civarında profesyonel liglerde futbol oynadı. Futbolu bıraktıktan sonra futboldan uzaklaşmadı ve teknik direktörlüğe adım attı. Toroslar Belediyespor ile BAL Ligi’nde final oynadı. Mersin İdmanyurdu 19 takımını çalıştırdı. İlk bitimine 3 hafta kala Meskispor’un başına geçti. Meskispor ile toplam 6 maça çıktı. Bu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Çalışma ortamında yaşanan sıkıntılardan dolayı istifa ederek Ereğlispor ile anlaştı.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA