HER ŞEY BARAJ İÇİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HER ŞEY BARAJ İÇİN!


 

Mersin Süper Amatör Lig’de Play-Off kura çekimi Mithat Ertaş Amatör evinde çekildi. İlk maçların 29 Şubat veya 1 Mart tarihinde oynanması planlandı.

ALİ ŞANLI

Play-Off’ta normal sezonda ligi ilk 6 içinde bitiren ekipler mücadele edecek. Ligi ikinci sırada tamamlayan Akdeniz Belediyespor, 3’üncü sırada tamamlayan Erdemli Belediyespor, Tarsus Belediyespor ve Gülnar Belediyespor baraj maçı oynamak için mücadele edecekler. Ligi dördüncü sırada bitirerek Play-Off oynamaya hak kazanan ama mazeret göstererek ligden çekilen Anamur Belediyespor yerine ise başka bir takım alınmayacak.

AVANTAJLI BAŞLAYACAK

Ligi 2’nci sırada tamamlayan Akdeniz Belediyespor Play-Off’a normal sezonda topladığı puanların yarısı ile başlayacak. Yani 32 puan ile lider konumda.Sezon içinde  başarılı maçlar çıkarmasına rağmen şansız maçlar da çıkardı. Beklemediği mağlubiyetler alan Akdeniz ekibi şampiyonluk yarışından  kopsa da lig ikinciliğini bırakmadı.

Erdemli Belediyespor ile 2’ncilik yarışına giren Mavi Beyazlı ekip zaman zaman sıralamada yer değiştirse de kısa sürede toparlanarak sezon sonunda 2’ncilik koltuğunu koruyarak Play-Off’a lider girdi. Akdeniz Belediyespor ilk maçını Gülnar Belediyespor ile oynayacak. Akdeniz ekibi Play-Off maçlarını  Mersin stadında oynayacak.

ERDEMLİ UMUTLU

Erdemli Belediyespor Play-Off’a Akdeniz Belediyespor’un 2 puan gerisinde 29 puan ile başlayacak. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak evinde aldığı mağlubiyetler ile şampiyonluk yarışından erken kopan Erdemli temsilcisi Play-Off’a ayrı bir önem verecek. Devre arası transfer döneminde kadrosuna yeni isimler ekleyerek daha da güçlenen Erdemli Belediyespor’un  ilk hedefi puan farkını kapatmak olacak.

Erdemli Belediyespor ilk hafta evinde Tarsus Belediyespor ile oynayacak. Tarsus Belediyespor’un ise şansı yok denecek kadara az. 22 puanı bulunan Tarsus temsilcisi lige umutlu başlasa da kadro derinliği olmadığı için içerde ve dışarıda çok maç kaybetti. Tarsus Belediyespor’un  Play-Off maçlarında gelecek sezon kadrosunda görmek istediği, sezon içinde fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans vermesi bekleniyor.

LİGİN SÜPRİZİ

Ligin son maçını kazanarak Play-Off oynamaya hak kazanan Gülnar Belediyespor maçlara 20 puanla başlayacak. Başta Toroslar Belediyespor’un ve diğer kurumların katılamadığı Play-Off’a resmen yokluk içinde hazırlanan,parasız pulsuz maçlara çıkan, hiç kimseden destek görmeyen Gülnar ekibinin Play-Off’dan tek beklentisi güzel bir futbol ve genç oyuncu kazanmak.

Gülnar Belediyespor ilk maçını lider Akdeniz Belediyespor ile Mersin stadında oynayacak. Kendi evindeki maçları ise Koray Aydın stadında oynayacağını açıkladı.

ASKF’den yapılan açıklamada ikili averaj sistemi uygulanacağı. Play-off’u 1’inci tamamlayan ekibinin Bçlgesel Amatör ligden gelen takımla baraj maçı oynayacağı, baraj maçın ise tarihi ve hangi statta oynanacağının play-off maçlarının tamamlanmasının ardından açıklanacağı söylendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA