ZİRVEYE ORTAK OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEYE ORTAK OLDU!


 

BAL’da lider Ceyhanspor MESKİ’ye takılırken, İçel İdman Yurdu Pozantı’dan galibiyet ile döndü. İçel İdman Yurdu lider ile aynı puana gelirken İdman Yurdu 1925 de haftayı mağlubiyet ile kapattı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son düzlüğe girildi. Gerilimli bir hafta geride kalırken en çok konuşulan maç Meskispor- Ceyhanspor karşılaşması oldu. Lider Ceyhanspor Mersin’de Meskispor’a takılarak İçel İdman Yurdu ile aynı puana geldi ve Kırmızı-Lacivertliler zirveye ortak oldu. İdman Yurdu 1925 de bu hafta galibiyet alarak yoluna devam etti.

LİDERİ YAKALADI

İçel İdman Yurdu, 8’nci hafta resmen çifte bayram kutladı. Hafta sonu Pozantı deplasmanında Pozantı Gençlik ve Spor Kulübü ile oynadığı maçı 2-0 kazanarak haftanın en karlı ekibi oldu. Lider Ceyhanspor’un Mersin’de Meskispor ile oynadığı karşılaşmada 0-0 berabere kalınca zirveye ortak oldu. 46 puana sahip iki takım 1’nci sıraya yerleşti.

Pozantı’da soğuk bir havada oynanan karşılaşmada ilk yarı da gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan İçel İdman Yurdu aradığı goller arka arkaya gelince 3 puanın sahibi oldu.Ceyhanspor’un puan kaybetmesi ile zirveye ortak olan Kırmızı Lacivertli ekip haftaya Ceyhanspor’a çelme takan Meskispor ile oynayacak.

MESKİ LİGİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Aylardır liderlik koltuğunda oturan Ceyhanspor hafta sonu Mersin’de Meskispor ile karşı karşıya geldi. Sunu Çim sahada oynanan karşılaşmada Ceyhanspor taraftarı maça alınmadı. Büyük güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada Meskispor sergilediği futbol ile galibiyeti kaçıran taraf oldu.Maçın ilk dakikasından son dakikaya kadar maçtan kopmayan,maçın her anında gollü arayan ekip olan Meski galip gelemese de istediğini almış oldu.

Doksan dakikanın 0-0 bittiği maçta liderin puan kaybetmesine neden olan Mavi Beyazlı ekip diğer Mersin ekibi İçel İdman Yurdu’nun da zirveye yerleşmesinde büyük katkı sunmuş oldu. Maç kadar maç öncesi ve sonrası yaşananlarda çok konuşuldu. Mavi Beyazlı ekip Meskispor bu maça Kırmızı Lacivertli forma ile çıktı.

Ceyhansspor taraftarı maça alınmazken Mersin İdman Yurdu’nun en büyük taraftar gurubu Kırmızı Şeytanlar’ın yarısı Pozantı’ya İçel İdman yurdu maçına giderken Mersin’de kalan binlerce taraftar Meskispor’u desteklemeye geldi. Sahayı yakından gören bir binanın başında maçı çeken Ceyhan Televizyon’una Şeytanlar gurubu tepki göstererek yayının durmasını sağladı. 0-0 biten maçın ardından Ceyhanspor Kulübesi ile Mersin’li taraftarlar tartıştı. Meskispor hafta sonu İçel İdman Yurdu ile Mersin stadında karşı karşıya gelecek.

ÇÖKÜŞ SÜRÜYOR

Geçen hafta evinde oynadığı maçta beklemediği beraberlik alan İdman Yurdu 1925 umutlu gittiği deplasmandan eli boş döndü. Reyhanlıspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Kırmızı Lacivertli ekip 1-0 kaybederek 2 haftada 5 puan kaybetmiş oldu. Maçın büyük bölümünde tutuk bir oyun sergileyen Mersin temsilcisi yakaladığı birkaç pozisyonu değerlendiremeyince gol sevinci yaşayamadı.

Ev sahibi Reyhanlıspor ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanınca 3 puana attığı tek golle ulaştı 1-0. İl sıralamasında yavaş yavaş avantajını kaybeden İdman Yurdu 1925, Meskispor ile puan farkının 5’e inmesine neden oldu. İdman Yurdu 1925 haftaya evinde Pozantı ve Gençlik spor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA