İFLAS, HASTALIK İNTİHARA SÜRÜKLEDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İFLAS, HASTALIK İNTİHARA SÜRÜKLEDİ!


 

Mersin’de iflas eden ve borçlarından dolayı bunalıma girerek psikoloji tedavisi gören Gökhan Şeremet intihar etti. Şeremet’in 5 çocuğu, babası ve eşi borçlarla geride kaldı!

GİZEM EKİCİ

Mersin’de 2006 yılında askerden geldikten sonra 15 yıl ayakkabı boyacılığı yapan, 2017 yılında babasının desteğiyle 500 bin TL ‘ye yakın kredi çekerek kuyumcu dükkanı açan Gökhan Şeremet, işler yolunda gitmeyince sağlık sorunlarının da artmasıyla intihar etti.

Oğlunun psikolojisinin ekonomik sorunlar nedeniyle bozulduğunu söyleyen baba Müslüm Şeremet, “Ufak bir kuyumcu dükkanı açtık. İşler yolunda gitmemeye başladı. İşler yolunda gitmeyince evi ve arabayı sattım. Borçları bitiremedik ve bu sırada sağlık sorunları olmaya başladı. 2018 yılında tamamen iflas etti, işi bıraktı. Şizofreni teşhisi kondu oğluma. Teşhisin ardından doktorlar ‘sizinle yaşasın’ dediler. Biz de aynı eve çıktık. Borçlar bir türlü bitmedi, hala borcu var. Daha önce de intihar etmeyi denedi, hastanede tedavi gördü. İlaç kullanıyordu zaten. Ben oğlumu doktora götürüp getirmeye başladım. Bazen kriz geçirdiğinde sağlık ekiplerini buraya çağırıyordum. Hastaneye gitmek istemiyordu. Defalarca polislere, sağlık ekiplerine yalvardım hastanede yatması için. Bir süre yatıyordu, çıktığında yine aynıydı” dedi. Oğlunun borçlu olduğu bankaların hala aradığı belirten baba Şeremet, taziye kalkarken bile arayan bankaların olduğunu belirtti.

“KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI”

Gökhan Şeremet’in 16 yıldır evli olduğunu belirten eşi Hacire Şeremet, “Ne olduysa iki senede oldu” dedi. Eskiden aralarının çok iyi olduğunu ama borçlardan dolayı büyük bir bunalıma girdiğini söyleyen eş Şeremet, “Bankadan çok arıyorlardı. Aramayın, eşim rahatsız dediğim halde arıyorlardı. Eve haciz gönderdiler 2 kere. İlkinde kendi evimizdeydik, eşyaların notlarını aldılar. İkinci geldiklerinde ise buraya gelip kapıda konuşup gittiler” dedi.

Daha öncede intihar ettiğini belirten eş Şeremet, “Biz ondan korkuyorduk, evde cinnet geçirir, bize bir şey yapar diye kayınbabamın evine taşındık. Kafasında kuruyordu her şeyi” dedi. 5 çocukla ne yapacağını bilmediğini söyleyen eş Şeremet, “Keşke böyle olmasaydı” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA