MERSİN YARALILARA DERMAN OLMAK İÇİN GÖNÜLLÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN YARALILARA DERMAN OLMAK İÇİN GÖNÜLLÜ


 

İdlib’de 3’ü Mersin’den olmak 33 askerin şehit olduğu saldırı sonrası MEÜ Rektörü Çamsarı’dan, yaralılara derman olmak için gönüllü olduklarına dair açıklama geldi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında 33 askerin şehit olmasına ilişkin gazetecilere açıklama yaptı.

“Dün yüreğimiz 33 parça oldu” diyen Çamsarı, yaralılara derman olabilmek için gönüllü olduklarını açıkladı.

Rektör Çamsarı, toplantıda yaptığı konuşmada “Allah, bu tür olayların tekrar etmemesi için yanımızda olsun. Biraz önce ilimizin ileri gelenleriyle de istişare ettik; Hatay’daki meslektaşımla da konuştum. Bizim özellikle Onkoloji Hastanesi başta olmak üzere yatak konusunda gerektiğinde yardımcı olabileceğimizi ve bu konuda gönüllü olduğumuzu söyledim. Oradaki yavrularımızın herhangi bir yarasına derman olabilirsek bu bizim için en azından ufak bir teselli olacak” dedi.

“BÜYÜK ÜLKELERİN ÖNCEDEN BERİ PLANLADIĞI VE ADIM ADIM GİDİLEN BİR PROJE OLABİLİR”

İdlib sorununu da değerlendiren Çamsarı, bu işin sadece İdlib özelinde kısıtlı bir bölgenin sorunu olarak görülmemesi gerektiğinin altını çizerek, “Belki de büyük ülkelerin önceden beri planladığı ve adım adım gidilen bir proje de olabilir. Çünkü dünyada hiçbir şey tesadüf değil. Bunun da tesadüf olmadığına inanıyorum; bizim füze sistemimizin kurulmasının gecikmesinden tutun da patriotların satılmamasına kadar. Neticede şu süreç bize gösterdi ki, bu milletin bu milletten başka dostu. Biz güçlü olmazsak, etrafımıza kuzgunlar, leş yiyiciler birikecek ve bundan zerre de gocunmayacaklar; 33 yiğidimizin ömrüne son verirken de zerre düşünmeyecekler. Bu işin dostluğu falan yok. Biz güçlü olmalıyız. Aslında bu projelerin, bu üniversitelerin, bu yayınların, bu ortaklıkların ana amacı da bu. Üniversitemizde Teknoparkımız başta olmak üzere savunma sistemleri, yazılımlar dahil yerli ve milli üretime ciddi bir katkımız var” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA