BURUK GALİBİYET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BURUK GALİBİYET


 

İçel İdmanyurdu – MESKİ Spor maçında 3-0’lı skorla kazanan taraf İçel takımı olurken, şehitlerden dolayı buruk bir sevinç vardı.

SERKAN TULTAK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup’ta 20.haftanın açılış karşılaşmasında Mersin derbisi oynandı. İçel İdman Yurdu, Mersin Stadyumu’nda Büyükşehir Belediyesi Meskispor’u ağırladı. İçel İdman Yurdu karşılaşmaya; Sertaç Güzel, Uğur Bingöl, Ayberk Tuncer, Burak Altındaş, Aslan Gök, Onur Kaya, Sabahattin Genç, Hakkı Tosun, Necati Önal, Barış Civelek ve Mehmet Şükrü Önder ilk 11’i ile çıkarken konuk takım Meskispor ise sahaya; Emirhan Lüle, Doğuhan Erdoğan, Cumali Gücük, Yunus Özbek, Görkem Dalmaz, Ahmet Bener, Muzaffer, Yusuf, Volkan Pıtır, Ebubekir Yardım ve Hasan ilk 11’i ile çıktı.

Kırmızı Şeytanlar, ellerinde Türk Bayrakları ve açtıkları dev Atatürk posteri ile her iki takıma destek verirken sürekli “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganı attılar. Karşılaşma Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ile başlarken, Mersin Stadyumundaki skorbod da “Başın sağolsun Türkiyem” yazısı yer aldı.

GOL SONRASI ASKER SELAMI

Suriye’nin İdlib kentinde verilen şehitlerin Erdemli, Silifke ve Toroslar da cenaze törenleri olduğu için buruk oynanan maçın gol perdesini 37. Dakikada yeni transfer Sabahattin Genç açtı. Genç attığı golden sonra asker selamı vererek şehitleri bir kez daha andı.

İkinci yarıya baskılı başlayan İçel İdmanyurdu, galibiyet gollerini 85 ve 89. Dakikalarda Hakkı Tosun’un ayağından buldu ve karşılaşma 3-0 sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA